2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا تو چیشد عزیز دلم ممنونممممم

من پرستاری آزاد شهرخودم

علوم و صنایع غذایی اردکان نزدیک شهرخودمه

دومی و میرم

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

چیزی از اصولش یاد نگرفتی برام توضیح بدی؟:)

پارت بندی بود برنامم هر پارت یکو نیم ساعت یه ربع استراحت و یه ساعت تایم ناهار و شام نهایی یازدهم از روزی 3 ساعت شروع کردم تا آخر رسیدم به 12 ساعت

اول درسنامه میخوندم بعد تست تمرینی بعد تست معمولی بعد تست زماندار برا هر مبحث حدودا 20 الا 30 تست بعد از خوندنش میزدم

باز سوالی داشتی بپرس عزیزم

مبااارکهههههافرین من دهم معدل کتبیم ۱۹.۲۰ شد یازدهم ۱۸.۷۱ نهاییا منظورمه امیدی هست رشته خوب بیارم خی ...

یازدهم اگه مثبت بمونه این معدل بی تاثیره من برا من

بله صد درصد امید هست بخون دختر فقط با کیفیت بخون با اصول بخون وقتتو با الکی خوندن تلف نکن

ایووووول دمت گرم راضی شدی حالا ؟

آره

هی یاد حرفت برای قسمت میوفتم، واقعا الان راضی ام🥰

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

از شما ها چه خبر؟@yekihast‍ @منگس@doktoram‍

مبارکه قبولیت🥹❤️

رشته تاپ میخواستم ک رتبم نرسید،دیگه انتخاب رشته نکردم🥲💔

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

خداروشکرهمگلاسی منم علوم صنایع آورده و راضیهدوستای خوبی برا هم میشیم

مرسی عزیزم😍😘❤️