2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درکت میکنم من همین الان عضو شدم منم مامانم یه مدت باهام خیلی لج شد همش دعوا میکرد بعد اینکه پدربزرگم عروساشو دوست داره و سهمشو بالا کشیدن پدربزرگم گفته نمیخوام خونمم بیاین الان واقعا خیلی باهام مهربون شده اصلا یه آدم دیگه شده انگار خدا کمکمم کرد که بهش بفهمونه حتی من یبار تو عقد جدا شدم مامانم پشتم بود قشنگ ازم دفاع میکرد اجازه نداد طرف مقابل بهم چیزی بگه ببین مادرتو یکم بهش محبت کن خیلی بهتر میشه مثلا براش کادو بخر چیزای کوچیک اونم حتما از خانواده خودش ضربه دیده که اینجور شده ولی مطمئن باش به اشتباهش پی میبره یه روزی 

عزیزم درکت میکنم من همین الان عضو شدم منم مامانم یه مدت باهام خیلی لج شد همش دعوا میکرد بعد اینکه پد ...

نه اتفاقا با همه خوبه با خواهرزاده برادرزاده داداشم بابام 

اصن انگار ی فرشته رو زمینه براشون 

ولی نمی‌دونم چه هیزوم تری فروختم من 

کاش هیچوقت کسی به این درد مبتلا نشه 

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️