ابنقد حرص خوردم و دعوا و بحث مردم نه اعصاب برام مونده نه قلب مونده نه انرژی مونده
اصلا و ابدااا توجه نکن .خوند خوند .نخوندم معلم جلو بچه ها کنفش میکنه ..عادت کرده جیغ و داد تورو در بیاره بعد بره سر درسش
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید گذاشت به حال خودش با دعوا بیشتر از درس زده میشه و اینکه ابتدایی کوچک ترین اهمیتی نداره همینکه م ...
اصلا اینجوری نیست.. داداش من همینطوری اومد بالا و الکی پاس شد تا کلاس نهم..از رو کتاب نمیتونست روون بخونه..واقعا زشته برای آدمی که درس میخونه .. نهم افتاد .. مجبور شد بخونه خودشو بالا بکشه .. الان دبیرستانه دیگه داره میخونه .. ولی ما چه مکافاتی کشیدیم کلاس نهمش.. همه ی کتاباشو افتاد 😐
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
اصلا و ابدااا توجه نکن .خوند خوند .نخوندم معلم جلو بچه ها کنفش میکنه ..عادت کرده جیغ و داد تورو در ...
میدونی مشکل اینه معلما خیلیاشون چیزی نمیگن... جدی میگم .. مثلا داداش من درسش ضعیف بود رفتیم به معلمش گفتیم.. گفت پدر و مادرا شاکی میشن .. ارزش نداره... یعنی تقصیر والدین هم هست .. ما هم گفتیم فقط داداش منو اونجا تحت فشار بذاره
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
میدونی مشکل اینه معلما خیلیاشون چیزی نمیگن... جدی میگم .. مثلا داداش من درسش ضعیف بود رفتیم به معلمش ...
هوووف .
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
آخه عزیزم مشکل پیش میاد عواقب دارهمن دیدم یه دختر بخاطر یه تذکر کوچک معلمش کارش به بیمارستان کشیده
خب بچه هام نمیخونن.. اگه کسی همچین مشکلی داره میتونن قبلش به معلم اعلام کنن به فلان بچه گیر ندید .. ولی واقعا اینطوری نمیشه شاید باورت نشه اما امتحان دادن تو کلاس داداشم دلبخواهی بود .. چرا؟ چون مادر بچه ها میومدن اعتراض میکردن.. آخر ترم میومدن میگفتن به بچم نمره بدید بره :/ نتیجه ش شده جامعه ای پر از بچه های بی سواد که اسم خودشونم بلد نیستن بنویسن جدی اینو دیدم
ابنقد حرص خوردم و دعوا و بحث مردم نه اعصاب برام مونده نه قلب مونده نه انرژی مونده
پسرمنم همینه تا چهارم به اصرارمن می خوند الان ششم زورش زیاد شده نمی خونه با دعوا و جیغ واد کاری رو پیش نمی بری من چاخانش می کنم با احترام و تشویق بهتره،مثلا بگو نیم ساعت بنویس نیم ساعت استراحت ،تایم استراحت بهش خوراکی بده یا تنقلات،یا این که با پدرش هماهنگ کن از بعضی چیزا محرومش کن مثلا استفاده از گوشی یا پول توجیبی،یا با معلمش درمیون بزار که ببرش اتاق مدیر،ولی در کل همسر من همکاری نمی کنه من با محبت وخواهش می کشونمش سمت درس