2777
2789
من علوم صنایع روزانه اردکانخودم یزدم خوشحالم که هم خوابگاه و تجربه میکنم هم نزدیک خانواده ام کلا یه ...

مبارک باشه گلم 

اره منم شهرمون تا همدان یه ساعت راهه نزدیکه ولی کاش من اینقدر وابسته نبودم 

میدونی حتی دوست و آشنا ام داریم اونجا دوست صمیمیم پارسال اونجا قبول شده اونجاست خیالم راحته

مبارک باشه گلم اره منم شهرمون تا همدان یه ساعت راهه نزدیکه ولی کاش من اینقدر وابسته نبودم میدونی حتی ...

خب پس چرا ناراحتی

خیلی خوبه که

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه واقعا؟ دوستمم میگه ها ولی نمیدونم خودم اتفاقا با دوستم توی یه شهریم قبول شدیم اون آزاد همدان عه م ...

آره بابا سخت نگیر 

تجربه های جدید رو با آغوش باز بپذیر و ازش لذت ببر 

فقط با کسی اونقد صمیمی نشو ک همچیتو بزاری کف دستش

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
آره بابا سخت نگیر تجربه های جدید رو با آغوش باز بپذیر و ازش لذت ببر فقط با کسی اونقد صمیمی نشو ک همچ ...

اره خودم دوست دارم مستقل شم ولی خوب ترسه همیشه برای اولین هست