2777
2789
عنوان

تجربه خودکشی ناموفق داشتین

239 بازدید | 41 پست

اگه ناموفق بوده و خوشحالید که ناموفق بوده دلیلش رو بگید 

یه دلیل بگید که قانع بشم جلو خودمو بگیرم 

اصلا حوصله شنیدن حرف انگیزشی ندارم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد

فقط می تونم بگم هیچ کس و هیچ مشکلی ارزش نداره تو بخوای جونتو بگیری

تنی رو که خدا از روح خودش  داخلش دمید 

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

زیادفقط می تونم بگم هیچ کس و هیچ مشکلی ارزش نداره تو بخوای جونتو بگیریتنی رو که خدا از روح خودش داخ ...

حتی کنکور؟

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

نمیدونم تجربه حساب میشه یا نه ولی وقتی 8 /9 سالم بود مامانم همیشه هرساعت وحشتناک کتکم میزد عصبی بود همه بدنم کبود بود، منم وقتی رفتم خونه مامانبزرگم قرصاشو برداشتم دونه دونه بازکردم خوردم که بمیرم راحت شم مثلا، ولی خو هیچیم نشد

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

زیادفقط می تونم بگم هیچ کس و هیچ مشکلی ارزش نداره تو بخوای جونتو بگیریتنی رو که خدا از روح خودش داخ ...

شاید باورت نشه حس میکنم بی ارزش ترین موجود منم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
من ینفر خودکشی کرده بود بعد دوستام میگفتن چجوری الان یاد گرفتم اما جرعت ندارم میترسم زنده بمونم

به منم یاد بده

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛