2777
2789
عنوان

تجربه خودکشی ناموفق داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اولش کلت داغه میگی انجام میدم 5 دقیقه بعد از انجامش مثل سگ پشیمونی 

من قرص خوردم خوابیدم فقط یادمه چشامو که بستم وارد یه جای سفید شدم بعدش داداش کوچیکم اومده بالا سرم بیدارم کرد حالم خیلی بد شد بردنم بیمارستان و ادامه داستانش 

الان هنوز معده درد دارم و تا چند وقت خون بالا میدادم و حتی قرص های ریزم از گلوم پایین نمیره 

حتی کنکور؟

چند سالته عزیزم

بی ارزش ترینش اینه

نمیخوام به مشکلاتتون توهین کنم ها

ولی من حتی با وجود دختر ۱سالم و دوتا بچه ی دیگه چندین بار خودکشی کردم

حتی اشک چشم بچه هامم برام مهم نبود

نکنید این کارو با خودتون

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

چرا پشیمونی؟

به خیلی دلایل

قلبم پشیمونه 

زندگیم بدتر شده ولی بهتر نشده ولی پشیمونم 

منم وقتی خودکشی کردم خوشحال بودم ولی اون شب که بیمارستان بودم تمام بخشی که چنین کاری کرده بودن یکی از یکی پشیمون تر 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

شاید درد من به کسی منتقل نشه شاید بقیه راحت بشن

به خدا اشتباه میکنی

ببین همین الان بعضی کاربرا چقدر نگرانتن

همین که با اینکه نمیشناسنت ولی هرطوری سعی میکنن پشیمونت کنن که نری سمت این کار

بعد فرض کن اصلن فامیل و خانواپه هیچی، همکلاسی هات، همکلاسی های قدیمت، همسایه ها، هر کی میشنوه چقدر ناراحت میشه... 

بابا من  مادربزرگم تازه خونه عوض کرده بود بعد همسایه اش که جوون بود خودکشی کرده بود، هنوز یادمههههه. اونوقت چی میگی دردت به کسی منتقل نمیشه اخه؟؟؟؟؟؟؟ 

درد این که خودکشی کرد دخترمون، خواهرمون، همسایمون، دوستمون، حالا هرجقدرم که آدم بدی باشی، باور کن زیادههههههه

دلیلش همه چی هر دلیلی که فکر کنی من دارم

سلام با توجه به مزاج صفراوی که دارید توضیح میدم ،، من خودم قبلا یه بار تا مرز خودکشی پیش رفتم ( مزاج منم صفراوی هستش) کلا صفراوی بودن خیلی بالا پایین داره توی اعصاب و خلق و خوی تنها راهش که مغز درست کار کنه بیخیال بودن درست و مثبت اندیشی هستش وگرنه از صبح تا شب قرارع اعصابت خراب باشه ،،، ببین یادمه موقعی که رفتم برا خودکشی تنها چیزی که آرومم کرد این بود که خب من الان خدا رو دارم و مطمئنم از عملکردم هم راضیه پس واسه چی باید بخاطر بقیه خودم رو بکشم ؟چون مسلمون سفت و سختی بودم و هستم باعث شد که هرجور شده خودم رو آروم کنم ،، کلا سعی کن با دعا راز و نیاز با خدا و از همه مهمتر با  بیخیال شدن خودت رو یکسره آروم کنی یه مدت که بگذره مثل من متوجه میشی که ارزشش رو ندارع هیچی جز قدم برداشتن توی راه خدا ، الان فقط چییل کن ریلکسسسس برا خودت دنیا رو بگیر به کتفت خواهر ببین تا دو روز دیگه چطور حالت بهتر میشه ( زیاد سخت نگیر به هیچی) امیدوارم خداوند کلییییی کمکت کنه و حالت همیشههه عالی باشه 😇❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️