2777
2789

من خواهرم مهندسی شهرسازی درومده میشه بعد چند ترم خوندن میشه به مهندسی معماری همون دانشگاه تغییر رشته بده دانشگاه دولتی هستش کسی تجربه تغییر رشته داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون دلیل موجه نمیشه از علمی کاربردی یا پیام نور رفت ازاد؟؟ میدونین؟ 💔

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

اگر بشه آره البته من امسال قبول شدم مجبورم فکر کنم ی ترم بخونم بعد تغییر رشته بدم

منم خواهرم امسال قبول شده کد ها رو برعکس زدن اگه آزاد باشی فک کنم راحت تغییر بدن 

کی جواب اومد؟؟؟؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منم خواهرم امسال قبول شده کد ها رو برعکس زدن اگه آزاد باشی فک کنم راحت تغییر بدن

فقط میدونم اگر دولتی اورده باشه ابان یا اذر برگه سبز که امد بره از دانشگاه بگیره معلوم‌میشه یک رشته هایی اورده و قبول شده 

مثلا شما الان انتخاب ۵ ام قبول شدی برگه سلز میگه تا انتخاب صدم کدوم ها رو قبول بودی 

۲۰ یا ۲۴ واحد پاس کنه میتونه ب الویت بعدی تغیید بده کافیه دانشگاه مبدا و مقصد درخواست بده و قبول کنند که میکنند 

پ.ن برگه سلز که سنجش منتشر میکنه فقط تا قبولی نشون میده حتما باید از اموزش دانشگاهش درخواست کنه 

فعلا امضا ندارم