اگر ذخیره آزاد رو بزنیم بعد دولتی هم ثبت نام کنیم اگر ذخیره رو قبول بشیم اونوقت دولتیه رو چیکار کنیم؟ چرا هیچ اطلاعاتی راجع به ذخیره نیست آخه🥲🥲
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
ذخیره آزاد رو مگه اصلا الان میشه زد؟ مگه نباید صبر کنید ببینید قبولی های اصلی ثبت نام می کنند یا نه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚 روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️ تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️ “سنصلی فی القدس انشاءالله„🇵🇸🤍 ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....
پارسال یه مشاوری بود میگف همه کسایی که ذخیره هستن قبولن
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
ببین برای دولتی هنوز نگفتن ثبت نام کنید احتمالا قبلش برای ذخیره ازاد سایت میگه بیاین اعلام امادگی کنید
نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود... کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو... کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه...... کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)
ذخیره آزاد رو مگه اصلا الان میشه زد؟ مگه نباید صبر کنید ببینید قبولی های اصلی ثبت نام می کنند یا نه
آره ولی من میگم اگر دولتی رو بزنم بعد توی ذخیره آزاد هم بعدا قبول بشم دولتیه رو چیکار کنم؟
آره ولی من میگم اگر دولتی رو بزنم بعد توی ذخیره آزاد هم بعدا قبول بشم دولتیه رو چیکار کنم؟
احتمالا دولتی رو باید انصراف بدی و احتمالا خسارت بدی و سال بعد هم نمیتونی کنکور شرکت کنی، که البته چون قصد داری امسال آزاد رو بری مشکلی نیست
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
احتمالا دولتی رو باید انصراف بدی و احتمالا خسارت بدی و سال بعد هم نمیتونی کنکور شرکت کنی، که البته چ ...
یعنی پس اگر دولتی رو ثبت نام کنم بازم راهی هست اگر ذخیره رو قبول شدم برم درسته؟ باید انصراف بدم؟
یعنی پس اگر دولتی رو ثبت نام کنم بازم راهی هست اگر ذخیره رو قبول شدم برم درسته؟ باید انصراف بدم؟
تا جایی که من میدونم بله
دختر من آزاد ذخیره ۳۷ پرستاری سمنان هست ولی خودمون ساکن تهرانیم