2777
2789
عنوان

آقا هستم یه لحظه بیایید کمک

168 بازدید | 19 پست

سلام آقا هستم ،

روز جهانی دختر امروز هست بهش هیچی هنوز نگفتم🤦

چندبار قبلا براش گل خریدم‌ گفت دیگه نخر 

چون خراب میشه منم دوس ندارم پژمرده میشن‌ بعد گفتم خب ایندفعه مصنوعی برات میگیرم،، 

بعد بنظرتون 

الان یه کلیپ براش بفرستم بگم روز جهانی دختر امروز هست روزت مبارک باشه و بعد بهش بگم کی میتونم ببینمت 

عذرخواهی هم ازش بکنم ک روز دختر قبلا تولد حضرت معصومه هست برا همین من نمی‌دونستم امروز روز جهانیه  دیر بهت تبریک گفتم یا هیچ عذرخواهی نکنم ؟ 

و اینکه گل مصنوعی واسش بخرم اکه قبول کرد و اومد بیرون  با کادو؟ یا هیچی نگیرم چون چند روز قبل همو دیدیم  احتمالا نمیتونه بیاد بیرون 

. 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

گل مصنوعی که نه بنظرم. من نظرم خودم رو زیورآلات فانتزیه. عذرخواهی ام نکن چون لازم نیست. البته داداش اینا نظر شخصیه 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مصنوعی که نه بنظرم. من نظرم خودم رو زیورآلات فانتزیه. عذرخواهی ام نکن چون لازم نیست. البته داداش ...

اهان بنظرت دیر نشده ؟ دیر دارم تبریک میگم بخاطر اون گفتم 

پس هیچی ب روی خودم نیارم 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اهان بنظرت دیر نشده ؟ دیر دارم تبریک میگم بخاطر اون گفتم پس هیچی ب روی خودم نیارم

من پسرم عین خودت ، عذرخواهی نیازی نیست 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

وقتی میخوای مخ بزنی در نی نی سایت🤣

ینی چی 😐🤣🤣🤣 چ فکرا میکنید شما. 

اکی شما درست میگی 

حالا زحمتت راهنماییم کن دختری بهتر میفهمیش🙏🏼

چرا هر روز روزه دختره چیه هر روز هر روز روزه دختره امسال راحت ده بار شنیدم روزه دختره

خخخ واقعا ؟ 🤣😂

والله🤣🤣🤣🤣

تازه داشتم تقویم نگاه میکردم  توی آذرماه 

هنوز روز مادر و روز زن هست تولدحضرت زهرا س😂🤣🤣🤣🤣 

سالی یه بار باشه اوکیه ولی ماهی یکبار اینا واسه خودشون برنامه دارن

،🤣🤣