2777
2789
عنوان

حقوق قبول شدم بابام میگه به درد نمیخوره 😐😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 41 پست
حقوق که رشته ی بدی نیست ولی اینکه پدرتون فکر میکنه تنها اینده شغلی رشته حقوق وکالته عجیبه شما حقوق ب ...

آخه اصلا نمیدونم چرا اینقدر مودیه. عید امسال می‌گفت تو اصلا خوب درس نمیخونی حقوق‌تو خواب بیینی الان که قبول شدم اینطوری می‌کنه. نمی‌فهممش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم الان تو خیابون رفتن هم خطر داره . شما نمیری بیرون از خونه ؟؟؟؟؟؟ چه حرفا میزنین..... واسه ...

نه دفتر داری بهتره ودرامدش خوبه وکیل اگه جاهایی حق و ناحق نکنی مسکل ساز میشه مثل فیلم محکوم 

دوست دارم برم اصفهان ولی گویا نمی‌زارن هرچی باشه دولتیه خوب. میگه این همه راه بری تو این مملکت هیچی ...

دانشگاه اصفهان خیلی خوبه

خوابگاه هاشم خوبه

برو محیطش را ببین بعد انتخاب کن که پشیمون نشی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

مبارکه همون اصفهان برو تونستی و خوشت میاد 

آزاد هم خوبه البته نمی‌خوام حالتو بگیرم شاد باش ولی خوب واقعیت رشته حقوق اینه دانشگاه خیلی تاثیر نداره رشته حقوق یه رشته خودخوان هست 

ولی خوب هر کدوم تونستی آزاد یا اصفهان برو به پدر هم بگو وکالت نیست که فقط سر دفتری ، مشاوره حقوقی ، استاد. دانشگاه 

استخدامی ها ( بانک ، شرکت ها ، کمپانی ها )

استخدامی مشاوره حقوقی مراکز دولتی 

ارشد بخونم تخصص بگیرم مثلا حقوق بین الملل که درآمد عالی داره و....

قاضی دادگستری ⚖️

مبارکه همون اصفهان برو تونستی و خوشت میاد آزاد هم خوبه البته نمی‌خوام حالتو بگیرم شاد باش ولی خوب وا ...

شما حقوق خوندید ؟ راضی هستین؟ ممنونم از راهنماییتون راستش بابام اجازه نداد برم شهر دیگه همین آزاد رو دارم ثبت نام میکنم. مثلا برای گرفتن وکالت یا آزمون ها آزاد بودن رو نکته منفی حساب نمیکنن ؟

شما حقوق خوندید ؟ راضی هستین؟ ممنونم از راهنماییتون راستش بابام اجازه نداد برم شهر دیگه همین آزاد رو ...

بله خوندم 

راضی من هستم اگه علاقه داری و سفت درس بخونی خوبه

خیلی شما شغل استخدامی هم بری چه برسه به وکالت سطح علمی شما ملاکه نه دانشگاه !

بعدش شما وکیل میشی نمیگن کدوم دانشگاه بودی میگن چقدر سطح علمی داری !

در رشته حقوق دانشگاه مهم نیست منابع مشخصه خودت باید پیگیر باشی و بخونی 

حقوق یه رشته خودخوان هست!!

قاضی دادگستری ⚖️