2777
2789
عنوان

حقوق قبول شدم بابام میگه به درد نمیخوره 😐😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ولی چه فایده اونی که باید خوشحال میشد نشد. امیدم این بود بابامو خوشحال کنم الان عزا گرفته بابام

اشتباه می‌کنه به خدا . بهترین رشته ست . آفرین بهت . حالا تهران می‌خونی یا اصفهان؟؟؟؟

من بجاشش برات خیلیییییی ذوق کردم علوم تحقیقات عالیه خیلی خفن مدرکشم معتبره

من حقوق تهران جنوب قبول شده بودم بابای جوگیرم میخواست برام مهمونی بده نزاشتم گفتم خجالت میکشم داداش طفلکم حسابداری و مدیریت تهران غرب و جنوب قبول شده بابام روشن کرد اون ور انقدر اخم تخم بهش کرد گفتم شیرینی نمیدی گفت حالا چیکار کرده ببل غول و شکسته کلا باباها برای اولی ها بیشتر ذوق دارن اصلا به دل نگیر      

خاهر منم حقش با تراز بالا خوردن  معلمی براش اعتراضی زدم تورو خدا هر کی پیامم میبینه ی صلوات بگه قبول بشه تو اعتراضی فرهنگیان  دلم خیلی گرفته خاهر منم حقوق قبول شده ولی ناراحتیم حقش نبود  خداکنه تو اعتراضی قبول بشه  درسته حقوق رشته عالی هست ولی ته دلم ناراحتم چون تراز بالا بود دوستش تراز پایین با یک حق انتخاب باباش اونو قبول کرد چون تو اداره بود خاار من هزارو خوردی بالاتر کسیو نداشت حقش خوردن با ۳۰ تا حق قبولی ک اورده بود  اون دختره فقط یکی اورده بود 

لطفا دعا میکنید تو اعتراضی فرهنگیات خدا معجزه کنه قبول بشه اسمش مژگانه مامانم اشک ناراحتیش بشه اشک شوق 😔

اشتباه می‌کنه به خدا . بهترین رشته ست . آفرین بهت . حالا تهران می‌خونی یا اصفهان؟؟؟؟

دوست دارم برم اصفهان ولی گویا نمی‌زارن هرچی باشه دولتیه خوب. میگه این همه راه بری تو این مملکت هیچی نمیشی. همش نا امیدی بهم میده

تبریک میگم عزیزم بهت خونه مام مث خونه شماس اوصاع خاهرم میگ چرا هیشکی  خوشحال نشد  بابام حداقل نقش بازی کرد خوشحاله ولی برا من ک خاهرشم داغ دلم تازه شد یادم اومد روزی ک دعوت ب مصاحبه شد و همه مدیر و استاداش میگفتن صد در صد با این ترازا قبوله اخرم حقش خوردن حالم بده