2777
2789
عنوان

چه ترفند های آرایشی بلدید بگید

120 بازدید | 19 پست

مثلا خودم از رژ گونه هلویی قبل از کرم پودر میزنم جاهای ک تیرگی داره مثل زیر چشم وقتی کرم پودر روش میشینه قشنگ کاور میشه 

شماها چی؟

بگید یاد بگیریم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

هرچی فکر میکنم چرا من ترفندی ندارم 💔🤣

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی فکر میکنم چرا من ترفندی ندارم 💔🤣

زیاد آرایش نمیکنی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

بنام خدا هیچ ترفندی بلد نیستم

ایرادی نداره خب یاد میگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیاد آرایش نمیکنی؟

چرا اتفاقا البته الان دیگه باردارم ن حوصله ندارم دو سه ماهی هس ارایش نمیکنم مگه چی بشه دلم هوس کنه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

تیرگی چشم کاور میشه ؟

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

میشه بگی کرم پودرت چیه‍

من برا استفاده روزانه گابرینی میزنم بد نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه پودر فیکس کیکی نشه با بیوتی بلندر که زدم داخل پودر فکیس اضافه شو میگیرم تب تب میزنم رو دس ...

چه عالی❤️🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40