2777
2789

چیکار کنم به نظرتون بزنم یا نه ؟

چون قبلا زدم دوست دارم و اینکه موهام وز شده میخوام بزنم درست شه که بتونم راحت تر درستشون کنم

ولی از طرفی هم موهای الانمو دوست دارم و اینکه عروسی دوستم هم نزدیکه

موهام تا جای شونه هامه ولی خیلی بهم میاد پسرونه هم بهم میاد

یه نظرتون چیکار کنم ؟

چن سالته !

اگه سنت کمه ک بزنی تنوعه ولی اگه زیاده ک حیفه موهات 😅🤌

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته !اگه سنت کمه ک بزنی تنوعه ولی اگه زیاده ک حیفه موهات 😅🤌

۱۶

اره قبلا یه بار زدم خیلی خوشم اومد بهم هم میومد

موهام تا جای شونه هامه زیاد بلند نیست

من که همیشه میزنم برام مهم نیست تا فکرشم بکنم زود بلند میشه 😂هر کدوم که دوست داری و بهت میادبزن

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

۱۶اره قبلا یه بار زدم خیلی خوشم اومد بهم هم میومدموهام تا جای شونه هامه زیاد بلند نیست

در کل حیفه من ک یه دفع زدم رلم از بس مسخره کرد دو ماه کات بودم 😂

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
خداروشکر من سینگلم از این لحاظ مشکلی ندارم😂

اره خب ولی از خجالت چن روزی روت نمیشه بری بیرون 

اگه با اینم مشکل نداری ک درنگ نکن😂😅

من که همیشه میزنم برام مهم نیست تا فکرشم بکنم زود بلند میشه 😂هر کدوم که دوست داری و بهت میادبزن

عا خیلی خوبه من خودمم خیلی خوشم میاد خفنه قبلا یکی دو بار زدم ولی باز گفتم بزارم یکم بلند شه الان که یکم بلند شده نمیتونم دل بکنم و دوباره بزنم😂