2777
2789
عنوان

میخوام موهامو پسرونه بزنم بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 26 پست
اره خب ولی از خجالت چن روزی روت نمیشه بری بیرون اگه با اینم مشکل نداری ک درنگ نکن😂😅

نه قبلا یه بار زدم با اینش مشکلی ندارم😂

الان مشکلم فقط عروسی دوستمه و دل کندن از موهای الانم چون موهای الانم هم خیلی بهم میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از نظرم تا عروسی کوتاه نکن

راستش منم موی پسرونه دوست دارم و اتفاقا دو سال پیش کوتاه کردم و بعدش راضی بودم

ولی برای اینکه تو عروسی دستت برای انتخاب مدل مو و سبک لباس بازتر باشه بهت پیشنهاد میکنم برای اون نگه دار

الان موهات کوتاهه در روز چندتا ریزش داریر

از بچگی تا الان بیشتر کوتاه بوده راحتم احساس خنکی میکنم فقط چند بار بلند گزاشتم دوباره کوتاه کردم سریع نه ریزش ندارم فقط 2تا مشکل داره یکی اینکه خیلی کوتاه باشه مو میشکنه مخصوصا وقتی مقنعه می پوشی .یا اگه یکم بلند شه نه می تونی ببندی نه اونقدر کوتاهه که تو صورتت نیاد خوبیش راحتی تو حمومه وقتی میشوری گردنت احساس خنکی میکنه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

نه قبلا یه بار زدم با اینش مشکلی ندارم😂الان مشکلم فقط عروسی دوستمه و دل کندن از موهای الانم چون موه ...

عع😅

خب بزار برا بعد عروسی

چشم من هرگز ندیده است ادمی بی درد را                                  زندگی رنجی مدام است ادمی سر سخت باش.. 
از بچگی تا الان بیشتر کوتاه بوده راحتم احساس خنکی میکنم فقط چند بار بلند گزاشتم دوباره کوتاه کردم سر ...

مثلا ریزش،طبیعی تو حموم اصلا نمیریزه یا وقتی شونه میزنی 

مثلا ریزش،طبیعی تو حموم اصلا نمیریزه یا وقتی شونه میزنی

دیگه هر مویی میریزه ولی کم مثل همیشه زیاد نیست 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

همون تغداد کمش مثلا تو حموم چهارتا پنج تا بیرون پنج تا شیش تا

اره