2777
2789
عنوان

ایا رشته مدیریت دولتی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 23 پست
من ارزوم بود

منم ارزوم این بود دبیری قبول بشم نشد💔 من پدرم خیلییییی دوست داشت فرهنگیان قبول بشم اما نشدم الان از نظر اون همه رشته ها وقت تلف کردن هست از وقتی ناامیدش کردم افسردگی گرفتم نتونستم باعث خوشحالی و افتخارش بشم الانم حالم خیلی بده نمیدونم چه کار کنم💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنعنی برادر منم خوند فوقش هم بازرگانی گرفت مدیر به شرکت هست.مدیریت دولتی و صنعتی فرق داره؟

دانشگاه دولتی مدیریت صنعتی خوند دو درس معرفی به استاد گرفته بود حتی هنوز لیسانسش نیومده بود رفت اداره برق کل تابستون اداره برق بود 

به نظرتون حسابداری بهتره؟

بازار کار متنوع تری داره و راحتتر میشه کار گیر اورد 

همون دوران دانشجویی میتونی بری کاراموزی شرکت های حسابرسی و بری سر کار 

خودم و هفت جد و ابادم حسابداری خوندیم کار بلد باشی رو زمین‌نمیمونی

مدیریت کسب و کار و بیزینس خیلی تازگی ترند شده اونم نگاه کن اونم دانشگاه ازاد دیدم اورده 

فعلا امضا ندارم