2777
2789

کاربرایی که خودشونو پزشک جا زده بودن و توی تاپیکا بقیه رو راهنمایی پزشکی میکردن امروز تازه نتایج انتخاب رشته بدستشون رسیده خیلی هم عالی😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الان داشتم به همین موضوع فکر میکردم تماااااام بچه های کنکوری اینجا که شب تا صبح ،صبح تا شب در قالب نقش های شمسی خانم صاحب شش قلو ، کبری خانم طلاق گرفته سینگل ، اعظم خانم در نقش شوهر مرده با هشت فرزند و نازی در نقش پزشک زنان و زایمان ....حضور پر رنگ داشتند الان همشووووون پزشکی قبول شدن ،🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂بابا لانتی های فعال 😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ینفر میشناختم تو مجازی صداش میزدن استاد بعد معلوم شد 11 سالشه

از این اساتید اینجا زیاد داریم ماشالله 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دقیقا الان داشتم به همین موضوع فکر میکردم تماااااام بچه های کنکوری اینجا که شب تا صبح ،صبح تا شب در ...

وای اره

هم اینا هم اونا که از قبلش کنکوری بودن ولی الکی میگفتن پزشکن