2777
2789
عنوان

پسرمو فرستادم برای تولدش لباس بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 22 پست
خونسردی خودتو حفظ کن 😂 😂 اشکال ندارع قشنگن بچهات هم کوچیکن حتما خوششون اومده بزار خوش باشن

خونسردیمو حفظ کردم واقعا

چون باباشونم برا خودش نمد و چشم و چال عروسک خریده عکس روباه درست کنه بدوزه به لباسش 

الان پسرم گفت😂😂😂

احتمالا برا رده سنی خودش از اینا پیدا نکرده

مامان دوتا گل پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونسردیمو حفظ کردم واقعاچون باباشونم برا خودش نمد و چشم و چال عروسک خریده عکس روباه درست کنه بدوزه ب ...

چه بابای خوش ذوقی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خونسردیمو حفظ کردم واقعاچون باباشونم برا خودش نمد و چشم و چال عروسک خریده عکس روباه درست کنه بدوزه ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واییی خواهر چقدر باحالین شماااا

خاطره میشه بخدا بزرگ میشن به هم میگن یادته چی خریدیم 

اینا میمونه 

خوبه که بابا پایه هست

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واییی خواهر چقدر باحالین شمااااخاطره میشه بخدا بزرگ میشن به هم میگن یادته چی خریدیم این ...

خخخ اره بزرگ بشن ببینن باحاله

ولی من که میدونم مهد با اینا راشون نمیدن

چون بین بچها جنگ میشه😅😅😅

بهرحال این تولد به عهده خودشونه من دخالت نمیکنم 

مامان دوتا گل پسر