2777
2789
عنوان

پولدارای واقعی ساده زیست ترن

107 بازدید | 10 پست

آدمایی که واقعا پولدارن رو وقتی بار اول میبینم اونقدر خاکی و بدون دک و پز هستن که متوجه نمیشم پولدارن و بعدا از بقیه میشنوم.یکی از استادای دانشگاهمون یه خانوم محجبه و بی شیله پیله اییه بعدا از بچه هامون شنیدم که فلان دکتر(یه دکتر معروف)تو شهرمون که وضعشم خیلی خوبه شوهرشه.یا مثلا رفته بودیم خونه عموم چند تا دوست خانوادگی داشتن اینا به قدری لباس ساده پوشیده بودن که شاید آدمایی که از لحاظ مالی معمولی ان اون لباسارو برا خودشون نپسندن بعدا فهمیدم این دوستاشون همشون مدرک دکتری دارن تو یه زمینه ای تخصص دارن و یکیشون متخصص پوست بود،یکیش متخصص قلب بود،خانوماشونم همگی تحصیل کرده و یه آدم مفید تو جامعه.باورم نمیشد.به این نتیجه رسیدم آدماپولدارای واقعی و نه فیک بی شیله پیله و بدون عقده ان

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تازه به دوران رسیده ها پز میدن و ظرفیت ندارن

آره دقیقا منظورم همین بود

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

هرکی یجوره یکی دوس داره مد روز باشه یکی دوس داره جمع کنه پولو مگه چقد زنده ایم ؟

والا من هر پولداریو دیدم که شورشو دراورده بود و دیگرانو تحقیر میکرد و هرروز یه جاشو درست میکرد و پز میداد فهمیدم تازه به پول رسیده

صرفا نمیشه گفمن همه.مدلشو دیدمهم پولدار های سادهو هم پولدارهایی ک ب شدت اهل ریخت و پاش و برند پوشیدن ...

اونی که دیگه خیلی بریز و بپاش میکنه تازه به پول رسیده

بزار راحت تون کنم خودتون با پولدار واقعیییی گول نزنین همه جورررر پولدار با هر شخصیتی هست حتی تو همون خانواده پولدار باشخصیت هم ممکن پسر یا دخترشون تخس بار بیاد پولداری ربط ب خوش اخلاقی بد اخلاقی نداره وسلام

بزار راحت تون کنم خودتون با پولدار واقعیییی گول نزنین همه جورررر پولدار با هر شخصیتی هست حتی تو همون ...

من راجب اخلاق پولدارا حرف نزدم😊

دقیقا من شوهر خواهرم مهر 33 کشور تو پاسپورتش خورده همه اعضا خانواده اش خارج کشور هستن و کشور های مثل استرالیا و آمریکا و...نه دبی و ترکیه پدرش 3 تا زبان بلد هست یعنی از نظر سطح مالی و فرهنگی بالا و....آنقدر این آدم خاکی که باورت‌ نمیشه جالبه فامیل ها که اوایل از شرایط خانوادگی و دوماد مون خبر نداشتن اونا که یه ترکیه رفتن اونم با تور میومدن برای این آدم کلاس مبزاشتن 😂😂

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️