خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7017 عنوان ی چیزی که راجب خودم و جاریم فکرمو مشغول کرده 604 بازدید | 22 پست بچه اولمون پسر شد هردو موهاشون زرد بود و مثل شیر سفید و یکم لاغربچه دوممون دنیا اومد هردومون دوباره پسر شد بچه هامون این دفعه هردو تپلی و سبزه همیشه فکر میکنم ژنتیک چرا انقد هماهنگه؟؟ اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست 1404/07/19 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7017 فقط هماهنگیتون ستودنیه والا شانسیه😂 اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7017 شانسی بوده دیگه چرا بچه های خواهر شوهرام کلا ی مدل دیگن ؟؟؟اصلا مورد نداریم تو کل فامیل جز پسر اول منو جاریم اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
سستا عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 1174 منو جاریم ماهم باردار شدیم هردو دختر دختر اون بور چاق خیلی چاق تپلی ولی دختر من مو مشکی ولی چشا رنگی لاغر خیلی کوچولو بود مادرشوهرم تا بغلش میکرد همین نبود گریه کنه اینقدر میترسید
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7017 چ جالب.. بعد هردوهم جنسیت ها مث هم🤗دخترهم میخواستین یاچی والا یهو شد هردو دومی رو دختر میخواستیم هردو پسر شد😂 اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
مبیناوالنا عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 14066 ژنتیک خیلی پیچده سمثلا قدیما زیاد بچه میارد بچه هاشون یک درمیون پسر و دختر میشده https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7017 چیکار کردید بچه هاتون وزن گرفتن شیر و سویق هرروز کباب بستنی دلستر اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 7017 ژنتیک خیلی پیچده سمثلا قدیما زیاد بچه میارد بچه هاشون یک درمیون پسر و دختر میشده دقیقا منم بابام اینا یک درمیون دختر پسرن هشت تان اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست