2777
2789

من ی دختر22سالم 

عاشق موتورم از 12سالگی یادش گرفتم(البته با موتور دنده ایه هوندا) 

میخوام برای خودم موتور بخرم از اینایی ک جدید اومده برقیه بی صداست 

شهرستان زندگی میکنیم ندیدم خانومی سوار بشه 

میخوام بخرم ک باهاش برم سرکار 

به نظرتون زشته؟؟ اگه ی خانوم سوار موتور بببنید ک رانندست چه فکری میکنین؟ 

میترسم اطرافیان مسخرم کنن 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشت نیس

بخرم یعنی؟؟ میترسم درو همسایه یا فامیلا مسخرم کنن

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

نه عزیزم خیلیییم عالی بخر منم ۱۶ سالمه عاشق موتورم

ااخه میترسم مسخرم کنن کسی تو شهر ما سوار نمیشه 

مسخره چرا

ننمیدونم فامیلای ما ادم حسابی نیستن از هرچیز کوچیکی سوژه درست میکنن

دوستم چندین ساله که موتور سواره ،کارای داخل شهر رو همیشه با موتور انجام میده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷