2777
2789
عنوان

خواهرم برای IVF میخواد پول بگیره ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 94 پست

منم ای وی اف کردم البته مراحلش رو قبلا رفته بودم و جنین فریز داشتم دوبارم انجام دادم منفی شد بار سوم دوتا النگو داشتم فروختم خرج کردم،اگه میتونی کمکش کنید خیلی ثوابه

کاربر جدید نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بیخیال ای وی اف بشه. 

دوره اثر انگشت خدا برای زهراعباسی رو بخره،  به امید خدا بااحتمال زیاد باردار میشه. 

یا طب سنتی خوب بره ان شاالله نتیجه میگیره. 

صدتومنم میمونه تو جیبش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم ای وی اف کردم البته مراحلش رو قبلا رفته بودم و جنین فریز داشتم دوبارم انجام دادم منفی شد بار سوم ...

یکی ۲۰۰ تومن هزینه میکنه جواب منفی میشه واسه بار بعدی دوباره باید ۲۰۰ تومن هزینه کنه؟

الان میان میگن پول نداره بچه برا چیشه‌ . خب این مبلغ زیاده و یکجا کمتر کسی یکجا ۲۰۰.۳۰۰ میلیون داره . خرجای‌ بچه خورد خوردن مثلا یکجا ۳۰۰ میلیون شیر خشک و پوشک و لباس و ... نمی‌خواد که 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

نمیشه به خدا جواب منفی بدی ، به قرآن من خودم خیلی خصیصم ولی جای هست که آدم باید از همه چی بگذره حتی از جونش ، اگر داری بهش بده ، اگر نداری شوهرش کلیه ش رو بفروشه ، خلاصه جورش کنید به هر قیمتی شده چون فرصتش داره تموم میشه 

ای کاش یکم بیشتر فکر کنه،درست بچه داشتن شیرینه،اما هزینه هاش چی،آزمایشها،غربالگری،زایمان،بعدش هزینه های بچه که دنیا میاد،واقعا اگه در توانشون نیست ای کاش نکنن این کارو

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
الان هزینه ندارن برای آی وی اف زیر بار قرض میرن فردا چی بچه اذیت میشه شما هم حقیقت بگین 👈نداریم انق ...

در رابطه با اینکه هزینش رو ندارن واقعا من حرفی نمیتونم بزنم بهشون چون قبلاً یکبار گفتم کاش حداقل شوهرت سرکار ثابت با بیمه و امنیت بود که آینده بچه هم تامین می‌شد ولی چون بچه اولشو سر طلاق اول ازش گرفتن الان خیلی دلش بچه میخواد 

دقیقا اشتباهی که بابام کرد الان آرزوی مردن دارم

لطغا خودت شروع کن به تغییر زندگیت با یک مهارت یا تحصیل 

واقعا دیگه راهی نیست 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
شوهرش با حقوق اسنپی چجوری میخواد خرج بچه رو بده😂 بچه داشتن به دوست داشتن نیست به پول داشتنه

برای بچه داشتن باید حتما دکتر و مهندس بود؟چقدر حرف مفت میزنین

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ولی چقدر گرونه من میخواستم تعیین جنسیت کنم فکر کنم از اینم بیشتر شه

یکی از نزدیکای من یکی ای وی اف کرده الان پنج ماهشه ۲۷ تومن  اون هرکیه خیلی گرون میگیرین برای تعیین جنسیت هم ۸۰ اینا میگیره 

قرض رو باید پس بده ، هزینه های بارداری و زایمان و بچه و .... فقط قرض روی قرض اومدن 🤦 تلخ اما واقعیت ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦