2777
2789

یه پسرس تو اینستا دو ماه پیش منو فالو کرده حالا من اصلا پستو هایلایت ندارم پروفمم‌ نصف صورتمه هیچ چیز بدی تو پیجم نیست که کسی بباد حرف بدی بم بزنه این پسره استوریمو ریپ زو سر بحثو وا کرد  منم گفتم شاید پسر خوبی باشه جواب میدادم میخورد با شخصیت باشه بعد میگه من یه مشکل بزرگیییییی دارم گفتم چی گفت دعوام نمکنی با این ک میدونستم‌میخاد چی بگه گفتم‌بگو گفت من خیلی حشریم‌ منم ادمی نیستم‌وایسم فحش بدم‌ فهمیدم ب درد من نمیخوره گفتم در این مورد من‌کمکی نمیتونم بکنم ینی در کل حرفش این بود که تو بی خود و بی جهت و بدون هدف بیا خودتو  در اختیار من بذار ادم‌دیدین انقدر پرو اخه طاهر و همه چیشم موجه بود برا همین جوابشو دادم  دیگه خسته شدم چرا یه ادم با شخصیت ب تور ما نمیخوره اخه 

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال جاهایی باش که ادم موجه بیشتر باشه

کجا مثلا  اخه هر کیم میبینی با شوهرش اینستا اشنا شدن اونوقت اینم شانس منه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

ازین پسر مذهبیا بود که ایه قران میذارن بیو و ریش دارن و ...؟؟

نه اون مدلی نبود معمولی

😁عجب شانس هایی ما داریم ....حالا هرچی دختر دیدم که اهل دوست پسر و...بوده چه شوهرای مثبتی گیرشون اوم ...

آره واقعا 

یک عمر پاک زندگی کردم به این امید خدا یه آدم خوب سر رام بذاره 

هر کی اومد یه زخمی بهم زد

😁عجب شانس هایی ما داریم ....حالا هرچی دختر دیدم که اهل دوست پسر و...بوده چه شوهرای مثبتی گیرشون اوم ...

💩 تو این زندگی باز خوبه خودشو لو داد