2777
2789
عنوان

عشق دوست صمیمیم ازدواج کرده🥲

94 بازدید | 9 پست

ی رفیقی دارم که نزدیک ده ساله باهاش دوستم

عین خواهر میمونه برام

عاشق ی پسری شد

پسره زیاد رفیقمو دوست نداشت براهمین

چندین مرتبه رابطشون به کاتای طولانی کشیده شد

بعد رفیقم چند سال پیش باچندنفر شروع کرد ب صحبت کردن ولی بخاطر این ک ب اکسش شدید علاقه داشت

قید رفاقت با پسر یا رل زدن رو زد (چون دچار حس بدی میشد)

همین باعث شد چندین سال پای پسره بمونه وحتی بااینکه کاتم بودن بجااین علاقش کم شه زیادتر شد...‌

بعد من همش پیش ی دعانویس قرانی واسه همه چیز استخاره میگرفتم

استخاره هاش درست درمیومد

این دعانویسه گف اکس دوستم برمیگرده همش تااکید داشت رفیقم زنگ بزنه ب پسره ولی دوستم پیام داد پسره چندروز جواب نداد 

بعد دوستم خبردار شد که پسره رفته خواستگاری یکی دیگه

رسما قلبش شکست

تو محرم پسره همش دوستمو نگاه میکرد

همین باعث میشد رفیقم باخودش خیال پردازی کنه ک هنوزه پسره دوسش داره بعد

من رفتم کربلا از طرف دوستم امام حسینو زیارت کردم براش دعا کردم

دوستم خواب دید که تو ی کوچس پریشونه نمیتونه حرف بزنه یهو‌میگه یاحسین

همین باعث شد من امیدوارتر شم که پسره برمیگرده

بهش پیشنهادکردم برا برگشت عشقش روبیاره سمت خدا

دعابخونه قران بخونه (چون خودم دوران دوستیم با نامزدم دعامیخوندم اشتی میکرد)

یهو بعد مدت باتموم ناامیدیاش بامن شروع کرد به ختم قران

ک تهش بعدچندروز از ختم خورد تو ذوقش🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملا امام حسین تکلیف رو مشخص کرده . همینم خوبه . ته هر داستانی خوب نبست ...همین که دیکه فهمیده باید ...

دوستم بشدت شخصیت مهربون بااستعدادی داره

ادم پرشوقیم بود

یهو با کات با پسره افسرده شد

الانم ک فهمیده عشقش ازدواج کرده

میترسم افسردگی حادبگیره خونه نشین شه

پولم نداره بره پیش روانشناس

بامنم حرف نمیزنه میگ منومیندازی یادش...🥲

کاش امام حسین کمکش کنه..

با گذر زمان درست میشه البته امیدوارم

دوستت باید کم کم به خودش بیاد

شاید تراپیست بتونه کمکی بهش بکنه

شما هم هیچوقت امیدواری الکی به کسی نده زمانیکه خودت از هیچی مطمین نیستی

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

انشالا خدا بش صبر بده. به خواست خدا احترام بذار. شاید ادم بهتری تو سرنوشتش هست. وقتی خدا نخواسته به ...

حدودافکرکنم دوازده سیزده ساله که رفیقم عاشقه

خیلی واسش فراموش کردن طرف سخته 

کاش خدا مهر پسره رو از قبلش بیرون کنه🥲

گاهی وسوسه میشم برم ی دعا بگیرم ک رفیقم از طرف سرد شه

ولی ازاینور میگم این کار دست بردن توکارخداست

پشیمون میشم

واسش دعاکن لطفا

دوستم بشدت شخصیت مهربون بااستعدادی داره ادم پرشوقیم بودیهو با کات با پسره افسرده شدالانم ک فهمیده عش ...

خوب اون حکمت این کار رو نمیدونه ولی امام حسین میدونه .پسری که هیچ حسی نداره  به دوستت اتفاقا ازدواج کردنش بهتره . اینطوری دوستت میدونه دیگه نباید منتظرش بمونه . باید رو خودش کار بکنه و باید منطقی با خودش فکر بکنه