2777
2789

تا حالا شده چیزی و بخواید همه بگن خیلی سخته نمیتونی و شما ول کنش نشی موفق بشی توش 

میشه بگید توی چه کاری بوده ؟

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

آره 

متاسفانه تا بوده مردم همین بودن 

کارشون نا امید کردن هست 

اینجا سرزمین افسرده هاست و تک و توک توش آدمی پیدا میشه که خير تو رو میخواد 

انتظارت رو باید از بقیه قطع کنی

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

بله

قبولی دانشگاهم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه تا بوده مردم همین بودن کارشون نا امید کردن هست اینجا سرزمین افسرده هاست و تک و توک توش ...

من دارم برای المپیاد اقتصاد میخونم اما احساس میکنم مامانم باور نداره من میتونم می‌دونم خیلی دوستم داره اما باور نداره من میتونم میگه این  فقط کار نخبه هاست هرکسی نمیتونه دلم میخواد بهش ثابت کنم از یه طرف هم میترسم ناامیدش کنم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه