2777
2789
عنوان

دیگه تو زندگیم کم اوردم نمیتونم

57 بازدید | 4 پست

یک پسر چهارساله دارم همشش بیرون تو گرما تو سرما خونه جاریم کنار خونه ای ماست یسره همونجاست همشش میرم دنبالش نمیاد توروخدا نگین باهاش بازی کن فلان اینطور باهاش تو خونه کلی بازی میکنم کلی اسباب بازی داره من خودم باردارم نمیدونم چکارکنم از ساعت ۱۲رفته الان ساعت ۱۵هست شما بگین من بااین چکار کنم عادت کرده الان رفتم دنبالش نیومد بهم گفت تو برو من میام😔😔

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  

از اول ک کوچکتر بود نباید میذاشتی می رفت من پسر خودم چون توی کوچه بوده عادت کرده اما پسر خواهرم از اول توی خونه بودن هیچ جا نمیرن حتی زمانی ک با مادرشوهرش توی یک حیاط بودن بدون اجازه مامانش نمی رفت 

از اول ک کوچکتر بود نباید میذاشتی می رفت من پسر خودم چون توی کوچه بوده عادت کرده اما پسر خواهرم از ا ...

نمیزاشتم لعنتی اطرفاینم میگفتن بزار گناه داره زندانی شده

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز نذار بره سرشو به روش های مختلف گرم کن تا از سرش بیفته چون اینجوری جاریتم خیلی اذیت میشه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش