2777
2789
عنوان

خداحافظی از مادر و رفتن ب خوابگاه دلم خیلی گرفته🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مادر مهربون باشه همینه دیگه دلت براش تنگ میشه اونم گریه میکنه..دوم اینکه وسواس فکری بخاطر ازدیا ...

هعی خواهر عاره میشه تعامل با آدم ها رو یاد گرفت ولی برای یک سری خویه برای یک سری ن 

منم آدم اجتماعی و مهربونی ام و با معرفت ولی گاهی جواب خوبیم با بدی داره میشه و این حالم بد میکنه

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

مگه میشه😕ورودی جدیدو پس کجا میخوان جا بدن برو پرس و جو کن حتما گیرت میاد

خودبگاه خودگردان میرن ورودی های جدید 

ترم دو ام خواهری هنوز عادت نکردم بهش هوشبری ام مرسی ازت ❤️

الهي🥹🥺 خيلي خوشحال شدم برات كدوم شهري؟

خودتو با فيلم و سريال مشغول كن. تو خوابگاه دوست پيدا كني راحت تر ميشه دوري برات 

چ رشته ای میخوای

رشته ی که اینده دار باشه رشته چرتی نمیخام که بعدش بشینم خونه یا دنبال پارتی تا برم کار

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الهي🥹🥺 خيلي خوشحال شدم برات كدوم شهري؟خودتو با فيلم و سريال مشغول كن. تو خوابگاه دوست پيدا كني راح ...

یکی اط شهرستان های جنوب آبجی بگم شناسایی میشم❤️ 

دوست هم دارم ها ولی خب نمی ونم شاید مشکل اط منه 

ک همه رو بد میبینم و با کوچیکترین رفتاری ناراحت میشم

رشته ی که اینده دار باشه رشته چرتی نمیخام که بعدش بشینم خونه یا دنبال پارتی تا برم کار

پیراپزشکی ها چی ؟

خیلی کم پیش میاد همچین چیزی از هر هزار نفر شاید یکی دو نفر از خوابگاه لذت ببرن

عآره واقعا خیلی اوقات دیدم میگفتن برامون خوب بوده و دوسش داشتیم

یعنی چی نگید ناله میکنی، تو اگر برج خلیفه هم به نامت بزنن باز ناله میکنی با توجه به شناختی که نسبت بهت دارم بله منم خوابگاهیم و 4 ماه یبار میتونم برم خونمون

Astronomy🌿 دانشجوی روانشناسی 

به جنبه های مثبتش هم فکر بکن درسته دوری از خونوادت سخته ولی اگه رشته دلخواهت باشه باید ذوق داشته باش ...

ابجی من الانم داره اشکام میاد نمیخوام ناله کنم ولی سخته برام حتی از پشت کنکور بودن سخت تر 

یکی اط شهرستان های جنوب آبجی بگم شناسایی میشم❤️ دوست هم دارم ها ولی خب نمی ونم شاید مشکل اط منه ک هم ...

ببين كلا تو زندگي جمعي حساسيت رو بايد ي مقدار كمش كني چون هرركس از طرز فكر و فرهنگ و ديدگاه هاي متفاوتي مياد و مثل خانواده نيستن بالاخره. ولي خودشم ي تجربه بزرگيه و سعي كن از مسيري ك داخلشي لذت ببري و زياد حساس و ناراحت نباشي ولي اعتمادم نكن