2777
2789
عنوان

خداحافظی از مادر و رفتن ب خوابگاه دلم خیلی گرفته🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3137 بازدید | 124 پست

وقتی مادر مهربون باشه همینه دیگه دلت براش تنگ میشه اونم گریه میکنه..

دوم اینکه وسواس فکری بخاطر ازدیا سودا تو بدنته، سعی کن خنکی جات رو ب رژیم عذاییت اضافه کنی مثل ماست عرق کاسنی، سوم اینکه سعی کن زود رنج نباشی و روابطت رو اصلاح کنی چون آدم برای ادامه زندگیش ب دیگران احتیاج داره و سعی کن از دوران دانشجوییت لذت ببری، خوابگاه نرفتم هیچوقت ولی میدونم بهترین جاییه ک میتونی تعامل با ادمهارو یاد بگیری با همه نوع تیپ اخلاقی آشنا بشی و مهارت کنار اومدن باهاشون رو یاد بگیری و نکته دیگه اینکه حالا ک این سختی و دوری رو داری ب جوون میخری سعی کن تو رشته ت مهارت و نرم افزار لازم رو یاد بگیری ک بعد فارغ التحصیلی جذب و استخدام بشی خستگی خودت و مامانت دربره انشالله

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جنبه های مثبتش هم فکر بکن درسته دوری از خونوادت سخته ولی اگه رشته دلخواهت باشه باید ذوق داشته باشی بالاخره هر مسیری سختیای خودشو داره سعی کن مستقل شدن دوری از خونواده تو رو به یه دختر قوی و مستقل تبدیل کنه میتونی خیلی رو خودت و تواناییهات کار کنی از هر لحاظ

طبیعیه خب هیچکس دوست نداره خونه و اتاق راحتش رو ول کنه بره خوابگاه با ۶ نفر تو یه اتاق کوچیک زندگی ک ...

خب بستگی ب آدمای اطرافت هم داره برای بعضی بهترین روزای زندگیشون میشه 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بالاخره قبول شدي دختر تبريك ميگم رشتت چيه؟؟نگران نباش اولش سخته كم كم عادت ميكني

ترم دو ام خواهری هنوز عادت نکردم بهش 

هوشبری ام مرسی ازت ❤️

عآره خواهر چندین سال ام پشت کنکور بودم

منم بودم و هستم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

سعی کن فکرتو مشغول کنیبشین همین درساتون بخونیا فیلم ببین، موزیک گوش کنبرو بیرون قدم بزن

اخه میدونی مسئله اینه حوصله ددس خوندن رو هم ندارم اصلا حتی سرکلاس رفتن