به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا اکتسابیه اون بچه که مامانش صبح تا شب نشسته پشت سر زندایی و زن عمو و فلانی و... حرف میزنه از شکل و قیافه بقیه ایراد میگیره و یا باباش آدم بداخلاق و دو به هم زنیه از نوزادی شاهد این چیزاست یاد میگیره حالا شاید پدر و مادر حفظ ظاهر کنن و پیش بقیه آدمای خوبی بنظر بیان ولی بچه دقیقا چیزی رو یاد میگیره که از خانوادش میبینه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
بله منم دقیقا دیدم.بچه ۵ ساله بد ذات و حسود و ....دقیقا مثل خونوادش.من میگم حالا شایدم چند درصد ژنتیکی باشه ولی وقتی بچه از کوچیکی تو اون خانواده هست ازشون الگو میگیره و مثل اونا میشه.الان من از بچگی تو گوش بچه بخونم این وسیله رو مثلا به کسی نده خوراکیتو به هیچکی نده فلان کارو بکن و ......بچه دیگه تو مغزش نهادینه میشه