الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😐من راهنمایی بودم دو تا حالا داخل صورتم بود اینقدر ناراحت بودم که کاش میرفت انواع روش های خانگی هم تست کردم بعد الان همش جوش میزنم میگم یاد اون دوران بخیر دوتا خال اتفاقا قشنگترم کرده بود اما این جوش های لعنتی 😐
تا حد زیادی به چهره و محل و شکل اون خال بستگی داره
مثلا خال روی صورت مرلین مونرو خیلی قشنگه
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ای بابا ،داشتم با دماغ عمل نکرده و مژه ی نکاشته و لب ژل نزده و چونه فیلر نزده و گونه و صورت بوتاکس نشدم کنار میومدم که این تاپیکو دیدم😩، خال کنار لبمو حالا چکار کنم😐😂😂
مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن! یه مبارز واقعی باش