2777
2789
عنوان

برادر شوهرم و نامزد جدیدش و اسنپی

178 بازدید | 16 پست

بچها برادر شوهرم دو هفته آیی میشه نامزد شده بعدش دختره رو از‌ روبیکا توی ی گروهی پیدا کرده ‌دختره ۱۸ سالشه خانواده شوهر منم مذهبی و نماز‌خون هستن ولی این برادر شوهر من هرجا کار می‌کرد از ی‌دختر خوشش میومد معمولا توی کارخانه و شرکت ها کار می‌کرد دخترا هم بودن بعدش‌ برادر شوهرم رفت نامزد شو آورد خونه گفت شب بریم خونه نامزدم شوهر من نرفت پدر شوهرم نرفت من و مادرشوهرم و برادرشوهرم و‌نامزش‌بعدش اسنپ زدیم و سوار شدیم اسنپیه پسره جوون لات بود بعدش نامزد برادر شوهرمو شناخت گفت عه تویی ما هنگ کردیم دختره گفت این قبلا صاحب‌خونه مون بود و من و شوهرم با یه اسنپ دیگه میایبم و این پسره بابامو میشناسه و اونوقت میفهمه من اومدم خونه شما ما رسم داریم که خونه مادرشوهر نیاییم تا عروسی پسره هی گفت بشین بشین برادر شوهرم گفت باشه به اسنپی نگو من نامزدتم‌بگو فامیلیم دختره خلاصه با کلی استرس سوار شد حرکت کردیم پسره همش از‌تو‌ی اینه نامزد باردارشوهرم و دید میزد من و مادرشوهرم عقب نشسته بودیم برادر شوهرم جلو نشسته بود این‌دختره گفت من و نامزدم وسط راه پیاده میشیم من ی مغازه آیی کار دارم اینم با برادر شوهرم پیاده شدن من و مادر شوهرم با این پسره اسنپیه رفتیم طرف خونه نامزد برادر شوهرم پسره گفت خاله چیت میشه مادرشوهرم گفت تازه نامزد کردیم عروسمه پسره روی پاهاش میزد و میخندید میگفت خاله بدبختی‌تون میکنه خیلی دختر زرنگیه پسره تو‌ بدبخت میکنه واقعا هم راست میگفت پسره برادرشوهرم براش حلقه نامزدی گرفت هفته ی بعدش مادرشوهرم از توی شلوار برادرشوهرم به انتشار طلا پیدا کرد‌اورد به پدر شوهرم داد با اینکه وضع مالی برادر شوهرم خرابه این پولم نمی‌دونم چطوری درست کرده انگشتر خریده هرروز دختره زنگ‌مبزنه بریم خرید الان من شک‌کردم میگم بنظرتون پسره رل یا دوست پسر نامزد برادر شوهرم بوده که دختره آنقدر ترسید سوار نمی‌شود بخونه کرد وسط راه پیاده شد

اینکه علائم نگارشی رو رعایت نمیکنی،واقعا فکر میکنی قابل خوندنه پیامت؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه علائم نگارشی رو رعایت نمیکنی،واقعا فکر میکنی قابل خوندنه پیامت؟

من خودم علایم نگارشی گذاشتم و دو نمره سوال رو گرفتم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من خودم علایم نگارشی گذاشتم و دو نمره سوال رو گرفتم

چی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

مردم تا خوندم

به شوهرت بگو تا اونم به برادرشوهرت بگه تا خودش با دختره حرف بزنه شاید گذشته ای داشته و تموم شده رفته

شما اصلا دخالت نکن اصلااا

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

خیلی بد تایپ کردی اوف

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

کاش میشد با ویس تعریف کنیخیلی سخت بود خوندنشولی اینکه کاسه‌ای زیر نیم کاسش باشه خدا میدونه و اینکه ق ...

اره ولی با یه بار رفتن خانواده شوهرم قبول کردن البته من با شوهرم دعوا کرده بودم رفته بودم خونه مامانم اینا نزدیک‌ یک‌ماه نیومدم و اینا از سر لج‌من رفتن اونو دادن