2777
2789
عنوان

نتابج کی میااااادددددد

172 بازدید | 24 پست

اخبار گفت اواسط هفته 

سایت هرچند دقیقه یبار داره بروز میشه

۴۵۰ نفر از اونایی ک آشنا داشتن کارنامه اشونو گرفتن 

اخر انروز میاد یا دوشنبهههه😭😭😭😭

مهر۱۴۰۵ دانشجو میشم😍✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگام کاش نیااااد من اصلا امادگشیو ندارم🥲میدونم قبول نشدم چیزی ولی ازاد قبول یمشم کاش نتایج ازاد همراهش می امد حداقل یه چیزس داشتم به خانواده بگم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

بیخیال هرموقع بیاد. فقط من میخوام زودتر از خانوادم مطلع بشم

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

چنل کنکوریزه رو داری؟اونم مبگه انروز میاد و چندتا قبولی از اونایی ک آشنا داشتن گذتشته نمیدونم معتبره ...

سیب ترش هم گفت امروز

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

برگام کاش نیااااد من اصلا امادگشیو ندارم🥲میدونم قبول نشدم چیزی ولی ازاد قبول یمشم کاش نتایج ازاد هم ...

ازاد با کنکور زدی ؟

من بدون کنکور زدم استرس دارم

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

چنل کنکوریزه رو داری؟اونم مبگه انروز میاد و چندتا قبولی از اونایی ک آشنا داشتن گذتشته نمیدونم معتبره ...

عزیزم من کاردانی پیوسته دانشگاه ازاد۱۴مهر نتیجه اومد قبول شدم الان منتظر سراسری ام بنظرت واسه آزاد تا کی وقته میترسم سراسری ام دیرنتیجش بیاد آزادم ازدست بدم مهلتش تموم شه

ازاد با کنکور زدی ؟من بدون کنکور زدم استرس دارم

نه بدون کنکور زدم 

تو میدوین کی میاد نتایجش؟

چه رشته ای زدی مگه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....