من 1 ساله عروسی کردم تو این یک سال یه ماه عسل نتونستیم بریم این خانوم چند بار چند بار مشهد . قم و زیارت و ورده و الانم میخواد بره کربلا دفعات پیش من اصلا خودم قاطی نمیکردم میگفتم شاید این میخواد 30 روز ماه . خونه نباشه. ب من چ بچش گشنه می مونه اعصامب خدایی دیگ نمیکشه همین ک واسه خدمون شام یه وعده رو میزارم رو مخمه اینم ک هیچی نمیخوره یعنی از 7 تا وعده. غذایی ک میزارم شاید دوتاشو میلش ببره.. برادر شوهرمم 17 سالشه خرس گندس بچه هم نیست این خانومم 8 روز میخواد بره الانم حرف افتاده پیش همسابه ها میگه دو روز خونه خاهرم رفته بودم پسرم گشنه مونده پرو موقعی هم ک میخواد بره ن غذا فریز میکنه . ن یخچالشو پر میکنه دفعات قبل شوهرم اصلا خدشو قاطی نمیکرد این سری ک رفته بود خانوم مشهد همش میگفت داداشم شام دعوت کن اون زیاد میخوره پر پیمون بزار چند بار حنی خدم چیزی نخوردم این اقا سیر بشهههچطوری رفتار کنم این سری ک از من بکشن بیرون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فکر کردم میخواد بذارش خونه شما. خب ی چند وعده دعوت کنی سختته؟؟؟ ببخشیدا ولی خیلی بی ادبی
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بگو مسئولیت داره و گردن نگیر و یا بگو نامحرمه من معذب میشم یعنی هیییییچ کس و کار دیگه ای نداره جز شم ...
درست بخون متنشو ایشون واسه دعوت مشکل داره نه اینکه نگهش داره
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...