2777
2789

سلام ما بعد اختلافات و بگو مگوهای فراوان در نهایت تصمیم گرفتیم یه جشن کوچیک بگیرین و بریم سر خونه زندگیمون 

خونواده ی نامزدم بر این باور بودن که حنابندون پای خونواده ی عروسه و کوچکترین مسئولیتی قبول نکردن مادر من هم قبول نکرد چون شهرامون از هم دوره گفتن که ما شهر خودمون میخوایم عروسی بگیریم و فلان بازهم قبول نکردیم 

در نهایت دوماد نتونست سرویس چوب بگیره  و مثلا برای اینکه به من نشون بده داره قال قضیه رو میکنه و اینا گفت سرویس چوب بگیرم و عروسی نگیرم در عوض هزینه لباس و فیلمبرداری رو من میدم 

فقط یه جشن شما تو شهرتون بگیرین و تموم شه 

که خونوادم اونم قبول نمیکنن من خودمم میبینم که واقعا این وسط فشار میوفته رو خونواده ی من خرج تالار .دیجی .آرایشگاه.پذیرایی میوه و شیرینی و هزارتا دنگ و فنگ بعد اینا فقط یه لباس و یه فیلمبردار بیارن و بگن که عروسی گرفتیم ...

اینا به کنار و بارها بهم گفته خونوادم برا دومادامون پلاک گرفته بودن و یعنی تو هم باید بگیری در حالی که نیم ستی که واسم گرفتن سرجمع ۷گرمم نمیشه 

الانم نه خونواده ها منتظر همن و این وسط من پیش هرکدوم میرم تحت فشارم و میگن چی شد خبری نشد!

از اینورم نامزدم میگه خودت درستش کن من دوتاقلمو میتونم گردن بگیرم و واقعا دیگه موهام سفید شده از فکروخیال من چیکار کنم؟ کارشون واقعا غیر منطقیه من واقعا به عنوان یه عروس حتی لحظه ای شور و ذوق اینو ندارم مراسمم لباسم فلانی قراره چجوری باشه همش استرس و اضطراب و واقعا دیگه دلم پره ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خرج حنابندون فقط فیلم‌بردار و آرایشگاه رو داماد میده بقیش به پای خانواده عروسه البته رسم ما اینجو ...

مام رسممون همینه ولی اولش حنابندون رو گردن نگرفتن و گفتن میخوایم عروسی بگیریم 

الانم میگن عروسی نمیگیریم و شما تو شهرتون بگیرین و ما فقط فیلمبردار و لباسو میدیم 

جشن حنا طرف ما گردن بابای عروس و خانواده همسرت نمیتونن دخالت کنن بابات میتونه جشن حنا نگیره به اونا ربطی نداره 

عروسی هم تمام و کمال گردن پدرشوهر و همسرته 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

سلام عزیزم 

تو شهر ما رسمه اگه خانواده ی عروس دوست داشته باشن حنابندون میگیرن و همه هزینم با خدشونه 

کل عروسبم با داماده حالا بعضیا مخارجو نصف میکنن هرچی شد نصف نصف میدن

توام استرس نگیر میتونی ی جشن کوچیک توی خونتون بگیری ک پول تالار اینا ندی اگ حیاط بزرگی دارین

خب بی خیال عروسی بشو برو ارایشگاه بعد لباس بپوش اتلیه برو ی مسافرت برو ب جاش

نامزدم از اولش همینو میگفت گفتم تو که میخوای این هزینه ها رو بکنی آرایشگاه و آتلیه و لباسو گردن میگیری تالار بقیه رم خونواده من یه جوری جفت و جور میشیم ...الان همینارم قبول نمیکنه میگه همون دو قلم 

مام رسممون همینه ولی اولش حنابندون رو گردن نگرفتن و گفتن میخوایم عروسی بگیریم الانم میگن عروسی نمیگی ...

بگو من عروسی میخوام واین هیچ ربطی به حنا گرفتن یا نگرفتن نداره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من مشکل با حنابندون ندارم اونا دیگه بیخیال عروسی شدن میگن همون یه مراسم

همون یه مراسمی هم که داریم میگیریم قراره پدر من تالار و اینا بگیره و فقط فیلمبردار و لباس رو اونا بدن و همونجا همه چی تموم شه و عروسو ببرن