2777
2789

خانواده شوهر من اینجورین که اگر مثال اونا بگن ما امشب جوجه میخوایم تو نزاری جوجه بخرن اون شب هیچ دیگه نمیخوان مشکل خانواده نیست مشکل شوهر منه 

دیشب گفت زنگ بزن رستوران ۵ سیخ کباب سفارش بده گفتم نه غذا درست کردم گفت باشه برا فردا زنگ بزن رستوران گفتم تو کارت ملتت پول نیست گفت کارت پس انداز هست زنگ‌ بزن من گفتم نه اونم عصبی شد رفت خونه لب به غذا های من نزد هر چی صدا زدم گفت مال خودت از پدرم نباشم هر شب غذا از بیرون نخرم 

یا رفتیم لباس بخریم به فروشنده گفت لباس مشکی مجلسی ساده بدون خط بده من گفتم نه رنگی بردار گفت نه مشکی من دوباره گفتم به فروشنده گفت منصرف شدم از تو مغازه آمد بیرون 

رفت گوشی بخره آیفون گفتم گرونه سامسونگ بدار به فروشنده گفت منصرف شدم اصلا گوشی نمیخوام چکار کنم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقشون بد نیست 

شما هی میزنی تو ذوقشون 

اخلاق شما بدتر هست از نظر من

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وقتی پول میده بخر دیگه جمع می‌کنی برای کی 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

خواهر انتظار داری ما چی یادت بدیم انجام بدی یهو از این رو به اون رو بشه خب غذا سفارش میدادی خب هر گند سلیقه ای داره همونو میخرید تو چیکار داشتی آخه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن