ب مهاجرت فک میکنم ولی اصن نمیدونم تا اونموقع چجوری پیش قراره بره همه چی💔
اوضع کشور جوریه هر لحظه ممکنه ج ن گ بشه
ممکنه دلار نجومی تر شه
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
از منی که چند سال بزرگترم خواهرانه بهت نصیحت. یا یه کار یاد بگیر توش خبره شو و پول در بیار یا اگه درس خونی درستو خوب بخون یه رشته ای که کار براش هست. یا مهاجرت کن. از این سه حالت که خارج نیست. دیگه به چیزای دیگه فک نکن تلاشتو بکن حداقل بعد میگی من کاری که از دستم بر میومد انجام دادم
از منی که چند سال بزرگترم خواهرانه بهت نصیحت. یا یه کار یاد بگیر توش خبره شو و پول در بیار یا اگه در ...
بین همینا موندم
ی مهارت بلدم خب
من خب مهاجرت دو دلم تصمیمم قطعی بشه با تموم وحود تلاش میکنم
ولی نمیدونم بهش فک کنم یا ن
فقط بخاطر خانوادم و دلتنگیش
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!