2777
2789
عنوان

رو خواستگارم حساس شدم

116 بازدید | 8 پست

دو سه هفته است داریم آشنا میشیم و یه علاقه ای بوجود اومده ولی اون اجتماعیه مثلاً با یه دختر فامیل احوال پرسی میکنه حس میکنم با اونم درارتباطه کلا شکاک شدم نسبت بهش نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اجتماعی بودنش در حد دست دادن با دخترا پیام بازی و قرار و چت و اینا نیست پس تو زیاد شکاکی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

همین الان تمومش کن بره ..این هنوز هیچی نشده حساسی ،فردا دم به دقیقه باید آمارش و در بیاری ..اون زمان گذاشت که مردها سربه زیر بوده ن

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

اگر اجتماعی بودنش در حد دست دادن با دخترا پیام بازی و قرار و چت و اینا نیست پس تو زیاد شکاکی

نه ولی وقتی با دختری ام بهم میگه بیام ببرمتون بیرون بگردونمتون من حس خوبی نمی‌گیرم ازش

نه ولی وقتی با دختری ام بهم میگه بیام ببرمتون بیرون بگردونمتون من حس خوبی نمی‌گیرم ازش

بهش رک بگو خوشم نمیاد

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

منم حس خوبی نگرفتم متاسفانه ..شایدم داره جنتلمن بازی درمیاره...یبار با رفیقت باهاش برو ببین در چه حد اجتماعیه

منم حس خوبی نگرفتم متاسفانه ..شایدم داره جنتلمن بازی درمیاره...یبار با رفیقت باهاش برو ببین در چه حد ...

اره دیگه اگه قراره بریم بیرون دوتایی بریم حالا بقیه میگن تو شکاکی