2777
2789

ماجرا از این قراره ی پسر ۲۸ ساله دو سال پیش ک من ۱۹ سالم بود پیگیرم بود شدید … ولی فک میکرد من شناخت قبلی ازش ندارم… درخالیکه داشتم .. همکار دوست صمیمیم بود .. پرستارن .. و از دوستم شنیده بودم اسم این آقا رو و میدونستم که نامزد داره… بعد ب من گف ک اره من نامزدیم بهم زدم دختره اینجور بود اونجور بود… من باور نکردم ولی جلوی پسره خوب رفتار کردم .. منتظر بودم ک حالشو بگیرم اینم ب من اعتماد کرده بود فک کرده بود بچه و احمقم .. بعدش یکم ک گذشت این ساده اسم نامزد اسبقش (الکی مثلا) اینا برمن گف دختره هم بو برده بود اومد منو فالو کرد این پسره هم ب من زنگ زد گف بلاکش کن اینو منم گفتم چشمممم … ولییی سریع دختره رو فالو کردم و شماره مو بهش دادم و بهم زنگ زد و منم گفتم این هوله اینجوریه اونجوره .. دختره پزشک بود منم پزشکی میخونم..مشخص بود کلن دنبال دکتره … هیچی دیگ اون دختره هم رید بش و نامزدی رو بهم زد…بعد پسره ب من زنگ زد گفت به نامزدم بگوو دروغ گفتی چالش بوده..وگرنه دودمانت رو به باد میدم اینده ت رو خراب میکنم ..اشغال دورو تموم مدت دورم زدی ک نامزدمو پیدا کنی… گفتم میخاستی گوه نخوری حیف دختره … بعدشم گفتم هیچ گوهی نمیتونی بخوری… و بلاکش کردم ..الان بعد دو سال من دارم ازدواج میکنم … و الان داداش همون پسره بهم ریکویست داده(فک میکنن من نمیشناسم ک داداششه ولی من شناخت کامل از قبل ازشون داشتم)

استرس گرفتم انگار واقن میخاد انتقام بگیره..

بلاک کن و اینکه اصلا پیام نده بهش تحت هیچ شرایطی حتی پیام داد جواب نده تحت هیچ شرایطی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اینستات عکسش بایگانی کن و ازاینستا خارج شو و اگه همسرت حرفی زد بگو اینستا وقتمو میگیره من الان برا عروسیم کلی کار دارم مسائل زندگیم هست کار قسط باید وقتم تمرکزم برا زندگیم بزارم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره ناشناس اصلا ن زنگ بزن ن پیام بده بگو شما اگه زنگ خورد ج دادی چرت پرت گفتن نترس بگو مستقیم فتا میرم الانم زنگ میزنم نترس و اصلا عکس العمل نشون نده تحت هیچ شرایطی میگم زنگ بزن فتا و بگو و بگو نمیخوام کسی بفهمه الانم ازدواجم و اونا بدون هیچ کاری طرف میگیرن...

نه بابا کاری نمیتونه بکنه که بیخیال

ادمای روانی زیادن