2777
2789
عنوان

خونریزی زیاد در قائدگی

72 بازدید | 8 پست

بچه ها من سه چهار روز اول وحشتناک خونریزی دارم جوری که اصلا از خونه نمیتونم بیرون برم و مدام باید حواسم به لباسام باشه 

راهی هست که کمتر باشه؟ازمایش کامل و همه چیز دادم اوکیم فقط یکم تنبلی تخمدان دارم که براش کلاس یوگا میرم و قند مصنوعی رو کم کردم

ولی این درست نمیشه اصلا از زندگی میوفتم هر ماه خیلی خسته کننده شده 

دمنوشی چیزی هست که کمترش کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته همیشه باید اول مطمئن بشی که علت خون‌ریزی زیاد بیماری رحمی، کم‌خونی یا اختلال هورمونی نیست.

با این توضیح، این خوراکی‌ها و گیاهان معمولاً به کاهش خون قاعدگی کمک می‌کنن 👇

---

🌸 خوراکی‌ها و گیاهان مفید برای کاهش خون قاعدگی

۱. گیاه پنج‌انگشت (Vitex agnus-castus)

تنظیم‌کننده هورمون‌های زنانه است و در کاهش خون‌ریزی و نظم قاعدگی مؤثره.

(به‌صورت قطره یا قرص در داروخانه‌ها وجود داره.)

۲. نعناع فلفلی یا نعناع معمولی

آرامش‌بخش و قابضه؛ دمنوش نعناع می‌تونه شدت خون‌ریزی رو کم کنه.

3. دارچین

باعث انقباض رحم می‌شه و معمولاً خون‌ریزی زیاد رو کم می‌کنه (در مقادیر کم، مثلاً نصف قاشق چای‌خوری در چای یا آب گرم).

4. عدس، انار و ماست

مواد غذایی سرد و قابض هستن، در طب سنتی گفته می‌شه به کاهش خون کمک می‌کنن.

5. دم‌نوش گزنه

گیاه گزنه خاصیت قابض و ضد خون‌ریزی داره، می‌تونه خون‌ریزی رو متعادل کنه (اما نباید در بارداری مصرف بشه).

6. عرقیات سرد مثل عرق کاسنی یا شاه‌تره (به مقدار کم)

برای خانم‌هایی که مزاج گرم دارن، گاهی می‌تونه خون‌ریزی رو کاهش بده.

---

🍽️ توصیه‌های عمومی

غذاهای سرد و قابض مثل سماق، به، سیب، برنج، ماست، عدس، و آب انار مفیدن.

از مصرف زیاد غذاهای گرم مثل خرما، زنجبیل، دارچین زیاد، زیره، و عسل پرهیز کن.

آب زیاد و استراحت کافی هم در تنظیم جریان قاعدگی نقش داره.

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

رفتم دکتر می‌گفت طبیعیه نیاز به دارو نیست ولی واقعا زجر میکشم

دکترتو عوض کن

دکترا ماشالا همه چی براشون طبیعیه

چیزی ک خودت میگی غیرنرماله یعنی طبیعی نیست !

منم سالها با شکایت درد وحشتناک رفتم

هی میگفتن طبیعیه

میگفتم عاقا با این حجم مسکن تزریقی واقعا طبیعی نیست

اخر بعد ۳ سال فهمیدم اندومتریوز دارم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥