2777
2789
عنوان

رشته ی حسابداری دانشگاه

71 بازدید | 13 پست

سلام اونایی که دانشگاه رشته ی حسابداری خوندید یکم از مزایا و معایب این رشته میگید🥲من حفظیاتم عالیه ولی احساس میکنم نمیتونم از پس حسابداری بربیام مثلا یوقت تو محاسبات دچار مشکل بشم 

از یلحاظم بین بانک و معلمی مونده ام که بهترین گزینش اینه این رشته و انتخاب کنم تا در اینده اگه خواستم آزمون بدم برای بانک یا بانکم نشد آزمون استخدامی بدم برای معلمی

با حسابداری میشه هردوتاشو رفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی دیپلمم انسانیه

کلاس اکسل مقدماتی و پیشرفته ثبت نام کن

اگر برات جذاب بود حسابداری انتخاب کن

حتی اگر یاد گرفتی خوشت نیامد ضرر نکردی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من خودم از هنرستان رشتم حسابداری بودم تا الان که دانشگاه بودم

رشته حسابداری برای آدمایی که میتونم مفهموم یک مسئله بفهمم ولی برای ادمی‌که خواسته باشه از داشنگاه وارد رشته حسابداری بشه یکم سخته

در کل بیشتر فهم‌مثل میگن‌حسابداری ما یک تلویزیون خریدم با سفته حاله سند این بزنید 

میشه 

اثاثه

اسناد پرداختنی 

کلا تو حسابداری سند خیلی مهمه هر کار میکنی تو باید سندی براش حتی کوچیک ترین خرید 

کاربری دست دو نفر
کلاس اکسل مقدماتی و پیشرفته ثبت نام کناگر برات جذاب بود حسابداری انتخاب کنحتی اگر یاد گرفتی خوشت نیا ...

دیگه زیاد تایم ندارم باید از اول تابستون بهش فکر میکردم🤦🏻‍♀️اگه بدونم رشته ی بدرد بخوریه آینده داره برام قطعا انتخابش میکنم ولی یکم مضطربم 🥲

نظرت راجب رشته ی علوم قضایی چیه ؟؟

دیگه زیاد تایم ندارم باید از اول تابستون بهش فکر میکردم🤦🏻‍♀️اگه بدونم رشته ی بدرد بخوریه آینده دار ...

برای من علاقه و استعداد حرف اول میزنه

نمیتونم برای دیگران نظر بدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من خودم از هنرستان رشتم حسابداری بودم تا الان که دانشگاه بودمرشته حسابداری برای آدمایی که میتونم مفه ...

موقع انتخاب رشته معاون مدرسه خودش راهنمایی کرد مامانمو گفت دخترتو بفرست رشته ی حسابداری 

بابام نذاشت گفت باید حقوق بخونی🤦🏻‍♀️مجبور شدم انسانی بردارم که دانشگاه برم حقوق 

حالا الان دیگه بابام کاری نداره چی بخونم چیکارکنم😂

نظرت راجب رشته ی علوم قضایی چیه ؟

موقع انتخاب رشته معاون مدرسه خودش راهنمایی کرد مامانمو گفت دخترتو بفرست رشته ی حسابداری بابام نذاشت ...

بنظرم‌اگه اینجوری گفته که برو رشته حسابداری حتی اگه معلم‌نشی 

با تو بانک کار نکنی ماشالله اینقدر کار هست که نگم برات 

کاربری دست دو نفر
برای من علاقه و استعداد حرف اول میزنهنمیتونم برای دیگران نظر بدم

علاقم نویسندگیه 

انشاهام هررچیزی که می‌نوشتم هم خیلیییی طرفدار داشت حتا یبار که ابتدایی بودم  ۱۲/۱۳ سالم بود که دلنوشته نوشته بودم امام جمعه شهرمون انتخاب کرده بودتش به اینا که فکر میکنم ی دلم میخواد بره ی رشته ی مرتبط با همین نویسندگی😂🥲ی دلمم میگه نه یا بانک یا معلمی😂