آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 عنوان سرخود قرص پروپرانول 20 خوردم‼️‼️ 55 بازدید | 8 پست عوارضی نداره؟این روزا خیییلی استرس دارم قلبم خیلی خیلی تند میزنه دست و پاهام همش یخهوقتی زیاد استرس دارم رون پاهامم درد میگیره و مدام باید استامینوفن بخورمگفتن واسه کاهش ضربان قلب خوبه خوردم دیگه نمیتونم استرس تحمل کنم شباهم خوابم نمیبره زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/07/19 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40353 تنها اون نه . باید کنارش داروی دیگه بخوری .برو دکتر . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 7797 هیچی نمیشه ولی خب دیگه سرخود نخور چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 تنها اون نه . باید کنارش داروی دیگه بخوری .برو دکتر . خب استرس من برای کنکوره مشکل خاص روانی یا جسمی ندارم میترسم به قرص و دارو عادت کنم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40353 خب استرس من برای کنکوره مشکل خاص روانی یا جسمی ندارم میترسم به قرص و دارو عادت کنم قرص بخورید . بعدنا بدتر میشید و درمان طولانی میشه .الان بخورید بهتره . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 قرص بخورید . بعدنا بدتر میشید و درمان طولانی میشه .الان بخورید بهتره . قرصا معمولا ارام بخشن ممکنه خواب الود بشم امسال باید خیلی درس بخونم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 سلامبرو مشاوره بگیرتپش قلب براحتی میتوته کنترل بشه یعنی برم پیش دکتر ازش مشاوره بگیرم؟یا روانشناس زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
سارا0استنلی عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 368 بلید درمان رو طی کنیوگرنه نمیذاره درس بخونییه شرح حال کلی میخاد و تمرینهای ذهن اگاهی