2777
2789

حق با کیه به نظرتون؟؟

هیچوقت تو عمرشون بهم پول تو جیبی ندادن و نخواستم بدن، منم همیشه دلم میخواست پول خودم باشه انگار حس بدی داشتم اونجوری

الان تازه امسال دانشجو میشم، نه درامد دارم نه کسی پول میده بهم

کلا دو سه تومن پول تو کارتمه

بخام بیرون برم خرید کنم که میگه خودت کارت داری، با هم سینما میریم من حساب میکنم میگه خسیسی چقدرر

بیرونم میرم شده بهم بگه فلان چیزم بخر

چیزیم بگم همه ایرادارو میذاره رو من، میگه تو خیلی خسیسی، دلت نمیخواد خرج کنی و فلان 

بخدا دوس دارم خرج کنم، ولی واسه خودم میخام خرج کنم، نه اینکه بقیه ازم هی پول بگیرن، خسیسم شاید باشم اره چون هیچ درامدی ندارم خب، یه ذره دارم اونم شاید اره واقعا دلم نیاد خیلی خرجش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پولو از کجا میاری پس

یکم کتاب کنکور داشتم فروختم، یکم سود خیلی وقت پیش برام واریز شد، بقیه سود سهامو این چیزارو بابام نمیده به خودم

یکمم قبلا پدرم ریخته برام که خالی نباشه، دو تومن اخه پولیه مگه

تجربه خودمو بهت میگم. حتی به خانوادت نگو پول داری.اگه داری بگو ندارم. اینو منی بهت میگم که خانوادم به عنوان قلک پس اندازشون می دیدن.هرجا کم میاوردن میومدن سراغ من. داداشم هربار با یه بهانه ازم کند و بهم نداد.الان دیگه یک ریالم بهشون نمیدم.میگم ندارم

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
تجربه خودمو بهت میگم. حتی به خانوادت نگو پول داری.اگه داری بگو ندارم. اینو منی بهت میگم که خانوادم ب ...

مامانم میگه خسیسی😭 

اصن منی که تازه دانشجوام ، شما بگو ۱۰ تومنم داشته باشم، چرا مادر باید از یه دختر ۱۹ سالش پول بگیره ؟؟ من روم نمیشه بعدا از بچم بگیرم

مامانم میگه خسیسی😭 اصن منی که تازه دانشجوام ، شما بگو ۱۰ تومنم داشته باشم، چرا مادر باید از یه دختر ...

بزار بگه.مهم نباشه واست. از الان به فکر خودت باش. دخترمنم دانشجو معلمه،تو بگو یک ریال.پولاش مال خودشه.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا