2777
2789

شوهراحمقم خسیس نیس ولی سرهرچیزالمی گیرمبده بچم کلاس اولیه گفتن برای جشن آب پول بدید. گفت نمیدم منم گفتم یعنی چی همه بایدبدم ابرومنومیخای ببری. دادزد گفت بی پدرمادر فلان.. اعصابم خوردکرده همیشه همینجوره. میگم ازین ببعد الکی بگم پول بده لباس بخرم بعدبرای مدرسه بچم بدم. پول داره ها مثلا برای لباس یاچیزای ک لازم دارم میده برآمد رسه نمیده براوسیله عوض کنم نمیده، 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

1500 هم موقع تبتنام گرفتن خودم دادم این هنوز نمیدونه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه دولتی میره

اره