2777
2789
عنوان

تشخیص فضله موش تو برنج

57 بازدید | 7 پست

خانوما من برنج شیرودی از افق کورش خریده بودم چند وقت ، تو یخچال نگهداری میکردم.. الان توی برنج آبکش یه دونه سیاه برداشتم و ترسیدم فضله است یا نه؟ فشارش دادم، مثل گِلِ سفت بود بافتش ولی رنگش سیاه مثل رنگ سیمان ... رفتم تو ظرف برنج نگاه کردم، ظاهر خشکش مثل سنگ ریزه بود. میشه بگید بافت خشک یا پخته شده فضله چجوریه؟ 😵‍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج خشک یخچال نمیخاد که... به نظرم بریز دور این که پختی، قبل پخت برنجو پاک کن و حسابی بشور

برنج قبلا تو کابینت گذاشتم ، کرم زده بود ... معلوم نیست کاسب ها چند وقت تو مغازه نگه میدارن

برنج قبلا تو کابینت گذاشتم ، کرم زده بود ... معلوم نیست کاسب ها چند وقت تو مغازه نگه میدارن

همیشه برنج میخری تو بطری نوشابه یا اب معدنی پر کن بطری بطری بذار تو کابینتا هیچی نمیشه