2777
2789
عنوان

الان چطوری من دو زبانه شدم

158 بازدید | 23 پست

از وقتی یادمه هم فارسی بلدم هم ترکی و به هر دو کاملا مسلطم و زبان انگلیسی نیمه مسلط که خودم بعدا یاد گرفتم 

با دیدن فیلم های ترکی هم زبان ترکیم مثل ترک استانبول شده 

پس چرا میگین بچه رو اول دو زبانه نکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چون اکثرا که ما دیدیم 

تو ذهنشون فارسی رو ترجمه میکنن و بعد میگن 

و خیلی لهجه دارن و اکثرا لنگ میزنن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

چی میشه مگه دو زبانه بشه؟ 

منم دو زبانه 

دخترمم همینطور 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

اين دو زبانه منظورتون نيست

اونايي رو ميگن كه بچه ٧-٦ ساله رو ميفرستن كلاس زبان

من يكيو ميشناسم ميگفت يكي از اقوامش نميدونم امريكاست يا كجا

بچه شون ٦-٥ سالشه  باهاش فارسي حرف ميزني فارسي جواب ميده، انگليسي حرف بزني انگليسي، تازه پدرش مكزيك الاصله و اسپانيايي هم حرف بزني اسپانيايي جواب ميده😂😂😉

منم مثل تو ترکی و فارسی تسلط دارم اول ترکی بلد نبودم زن بابام فارسی بلد نبود اون از ما فارسی یاد گرفت ما ترکی 

فیلم ترکیه ای هم زیاد دیدم کامل ترکی استانبولی هم بلدم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من از سه سالگي بچم رفته كلاس ايرادي نداره فقط سال پيش چون معلمشون نميدونس يكم به مشكل خورد

من خیلی شنیدم میگن نباید بچه رو قبل ۳ سالگی دوزبانه کرد 

ولی خب من اول زبان ترکی رو یاد گرفتم بعد ۳ سالگی فارسی

خدا حفظش کنه گلمنمیدونم والا بعضیا میگن خوب نیست

ممنون 

ما که مشکلی نداشتیم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...