2777
2789
عنوان

اگ بچتون لکنت داشته خواهش میکنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملاً طبیعیِ، خیلی از بچه‌ها تو ۵ سالگی دچار لکنت گذرا می‌شن. فعلاً فقط با آرامش به حرفش گوش بده، حرفش رو قطع نکن و خودت هم شمرده حرف بزن. اگه تا چند ماه ادامه داشت یا شدیدتر شد، بهتره با گفتاردرمانگر مشورت کنی.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

خواهر زاده منم اینجوری بود یهو شد پسر دوستمم اینجوری بود ببرش گفتار درمان چندتا تمرین میده خوب میشه 

گاهی هم احتمال داره خود به خود خوب بشه ولی شما حتما ببر گفتار درمان زود خوب میشه ریسک نکن گاهی دیده شده بدتر شدن پسرا از دخترها بیشتر درگیر لکنت میشن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نمیدونم دعواولی کردم ولی انقدبدنبودک شک شه

خوب روحیه بچه ها حساسه یک دفعه واکنش نشون میدن

سریع یک تیکه طلا با هفت تا قند بردار بنداز تو اب، به آبم 70 مرتبه سوره حمد رو بخون، بعد بده این آب رو بخوره

یه چند باری انجام بده 

الگر دیدی خدایی نکرده بهتر نشد ایه رب شرح لی صدری و...، رو 264 بار بخون به اب بده بخوره

ان شاءالله خوب میشه

از نظر خوراکی هم خوندم انار شیرین برای لکنت زبان خوبه، الان که فصلش هست بده بخوره یا ابش رو بده

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
کاملاً طبیعیِ، خیلی از بچه‌ها تو ۵ سالگی دچار لکنت گذرا می‌شن. فعلاً فقط با آرامش به حرفش گوش بده، ح ...

دقیقاباکلی سرچ همینمارارومیکنم اصلانمیگمش درستش کن چون بلافاصله خودش درست میکنه خودم اروم اروم حرف میزنم هی میگه چرامث دیونه هااروم حرف میزنی 😬خداکن خوب شه دلم آشوبه

وسط حرفش نپرید و جمله‌هاش رو تموم نکنین.اگر تو خانواده سابقه لکنت هست همین الان برید درمانگر ولی اکر ...

سابقش نداریم خوشبختانه فعلاگفتم دوسه هفته صبرکنم بهترنشدمیبرمش

نمیدونم دعواولی کردم ولی انقدبدنبودک شک شه

و اصلا با صدای بلند باهاش صحبت نکنید و با آرامش و مهربانی حرف باهاش بزنید، خیلی عادی، به پدرشم تذکر بدید ایشونم رعایت کنن

خوب میشه ان شاءالله 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد