2777
2789
من ک کارم ازصبرگذشته خواهر رسمن ب دیونه خونه فک میکنم گاهی بخدامیگم خداااااا من ادم بدسیاه رو ولی م ...

نگو 

هممون مشکلاتی داریم که بنظرم طورین که افسرده مون میکنن و کردن

صوتهای استاد شجاعی رو گوش بده خواهر ،دیدت نسبت به مشکلات دنیا یه جور دیگه میشه

ایتا اگه داری اونجا گوش بده

بزن #مهارت_مبارزه_با_غم‍ 

#سبک_زندگی_شاد‍ 

میان بالا گوش بده منم گوش میدم خیلی عالیه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

مادرشوهر منم  هرچی به من حرف زد و‌تبکه انداخت و دلمو شکست  خدا به سرش آورد و کارما رو دیدم ولی چه فایده هنوز متوجه نشده  خیلی در ارتباط با ما خسیس هست ولی برای دخترش همه چیز فراهم می‌کنه حالا نیایید بگید شما هم پدرومادرت  باید برات انجام بدن اون بنده های خدا همیشه هوای ما رو دارن 

حالا یه عده دیگه هم میان میگن  اونها مسوولیتی ندارن که بخوان به شما کمک کنن اگه که اینطور هم‌باشه باید در قبال همه بچه ها همینطور باشه 

من ناراحتم از اینه که چرا اونها به پسرشون اهمیت نمی‌دن و انکار بعد از ازدواج دیگه فرزندشون نیست  با وجودی که خدا همسرمو خیلی به سختی به اونها داده ولی این جور رفتاری دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واقعا همه ی خانواده های شوهرا بدن بابا چتونه عروسه دشمن که نیست

خانواده ی همسرم بدی و خوبی رو باهم دارن ولی دلم و میشکنن  و همسرم اصلا محبت و دلجویی نمیکنه

خانواده ی همسرم بدی و خوبی رو باهم دارن ولی دلم و میشکنن و همسرم اصلا محبت و دلجویی نمیکنه

خب این بده همسرت باید بیاد دلجویی کنه

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

مادرشوهر منم هرچی به من حرف زد و‌تبکه انداخت و دلمو شکست خدا به سرش آورد و کارما رو دیدم ولی چه فا ...

ههه والا من پدرم خونه و جهیزیه داد بعد پررو پررو میگن برای دخترش کرده میخواست نکنه

ههه والا من پدرم خونه و جهیزیه داد بعد پررو پررو میگن برای دخترش کرده میخواست نکنه

وای دقیقا ما هم اینجوریم😫😫😫 تازه من اونقد خوبم تا حالا هیچ بنی بشری حتی خواهر و مادرم از خانواده شوهر گلایه نکردم . اونا فک میکنن خیلی رابطمون خوبه

وای دقیقا ما هم اینجوریم😫😫😫 تازه من اونقد خوبم تا حالا هیچ بنی بشری حتی خواهر و مادرم از خانواده ...

مآله منم همینه . بعد جالبه به من میرسن میگن ما فلانی جونو (جاریمو) خیلی دوست داریم ما فلانی جونو خیلی دوست داریم . خدا شاهده که دارم به طلاق فکر می‌کنم بس که منو عاصی کردن همسرم هم که یه پررو مثل هموناست

مآله منم همینه . بعد جالبه به من میرسن میگن ما فلانی جونو (جاریمو) خیلی دوست داریم ما فلانی جونو خیل ...

وای دقیقا، یبار جلو من گفتن که اون فلان کارو میکنه، منم به موقعش ک بهم نیاز داشتن، گفتم به شوهرم که عزیزم به عزوس خانواده بگین انجام بده ، من ترگل ورگل و تازم اصلا بلد نیستم نیستم. این شد ک زحمتشو انتقال دادم اونوری دلم خنک شد