2777
2789
عنوان

دیگه انگیزه هیچیو ندارم

92 بازدید | 21 پست

بچه ها کنکوری نیستم دانشجوام ولی باید درس بخونم .خیلی فکر و خیال میکنم از طرفی تو مورد احساسی نافرجام بودم همیشه .همین اعتماد بنفس و همه چیمو ازم گرفته .حوصله زندگی کردن و تلاش و جنگیدن ندارم .الانم بااینکه دانشگام نرفتم سرکلاس هیچی برام مهم نیس .دل از زندگی و همه چی برداشتم منفعل منفعل .خسته ام انگار از ی جنگ خیلی مهم بازنده بیرون اومدم افسردگی با روحم عجین شده

من وایسادم منو نمیشه کشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همش بخاطر شکست عاطغی هست که خوردی اگه یه مشاور خوب پیدا کنی و بتونی چند جلسه بری احتمالا حالت ...

قبلا تراپی میرفتم ولی خوب تاثیری نداشته

من وایسادم منو نمیشه کشت

منم الان حال تورو دارم ولی شما حدود ده سالی فکر کنم ازم کوچیکتری حیفه زرو پیش ی روانشناس یا حتی روان ...

الان که وقت تلاش زیاد و درس خوندنمه نمیتونم حتی یک کلمه بخونم اصلا تمرکزم صفر منی وه ی زمانی ۱۳ .۱۴ ساعت درس میخوندم الان ی احمق به تمام معنام 

من همیشه اینطوری میشم ولی الان علتش عاطفیه و بیشتر شکستم

من وایسادم منو نمیشه کشت

الان که وقت تلاش زیاد و درس خوندنمه نمیتونم حتی یک کلمه بخونم اصلا تمرکزم صفر منی وه ی زمانی ۱۳ .۱۴ ...

خب علتتو میدونم 

حرفتو درک میکنم چون گذروندم

لطفا برو پیش ی روانپزشک کار بلد ن الکی

اگه نمیری هم لطفا ی ورق فلوکستین با پروپرانول بخر بخور مطمینم بهتر میشی

خب علتتو میدونم حرفتو درک میکنم چون گذروندملطفا برو پیش ی روانپزشک کار بلد ن الکیاگه نمیری هم لطفا ی ...

از قرص میترسم .خیلی ترسوندنم ازش

من وایسادم منو نمیشه کشت

منم مثل تو هستم هیچ‌چاره ای هم ندارم تا مشکلاتم حل نشه همینه که همینه وقتی یاد شکستی که خوردم میفتم ...

برامن یارو حتی لیاقت نگاهمم نداره به این روز افتادم .سر ی ادم پفیوز بی لیاقت

من وایسادم منو نمیشه کشت

قبلا تراپی میرفتم ولی خوب تاثیری نداشته

خوب پس خودت باید به خودت کمک کنی چون خودت متوجه هستی که داری اشتباه میکنی و با این افکارت آسیب زیادی هم از لحاظ روحی هم اجتماعی میبینی،متاسغانه آدمای احساسی و یا تو سن ازدواج همه چی رو توی ازدواج با روابط احساسی میبینن و بجای پیشرفت فقط برا خودشون دردسر درست میکنن سعی کن از همین حالا برا زندگیت اولویت‌بندی کنی ببین چی میخای و رو کاغذ بنویس،تمام نعمتایی و ک داری دونه دونه رو کاغذ بنویس دیدن،شنیدن،را رفتن و ....اینا بدون منت در اختیارمون هستم و ما غافل و دنبال حاشیه هستیم که فقط غصه بخوریم،پاشو هر روز و شب خداروشکر کن و همه چی رو بسپار دست خودش و فقط فکر پیشرفت و قوی شدن باش همه چی خودش درست میشه

خوب پس خودت باید به خودت کمک کنی چون خودت متوجه هستی که داری اشتباه میکنی و با این افکارت آسیب زیادی ...

میدونی همه حرفاتو قبول دارم ولی تو مرحله سوگواریم الان .همونقدر داغونم دست ودلم ب زندگی نمیره دیگ حتی نمیتونم لبخند بزنم

من وایسادم منو نمیشه کشت

از قرص میترسم .خیلی ترسوندنم ازش

من خیالت رو راحت میکنم ترسی نداره خودتو جمع کن تو دقیقا خود منی 

من عقب موندم از زندگی تو نمون

الان خودم دارو نمیخورم بخاطر ک شاید خدا بده حامله بشم هرچند دیگه ناامید شدم ازینم 

تنها عوارضی ک فلوکستین برا من داره میل جنسیمو صفر میکنه ک برا متاهلا خوب نیس همینم ی داستانیه

اگ نرفتی دکتر همین دوتارو حتما بگیر با هم بخور شک ندارم بهتر میشی