بچه ها مادرشوهرم میخواد همه طلاهاشو بده برادر شوهرم که کمکش کنه به خونه ساختن برادرشوهر 😔 ما هم خونه نداریم ...بنظرتون این اجحاف نیست فرق گذاشتن نیست ؟برادرشوهرم میخواد خونه چهارصدمتری بسازه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه دلم نیسوزه برای تعمیرخونه اش از ما پول کرفت وبرنگردوند حالا واسه این اینجوری
همون پول را درخواست کن که پس بده بگو لازممون شده
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
تو منطقه ی ما خیلی اتفاق میوفته اموال رو میدن به یکی از بچه ها در عوض تمام کارهای پدر ومادر تا آخر عمر حتی مراسم های بعد از فوت با اون بچه هست اکثرا اعتراض نمی کنند و قبول میکنن چون تکه داری از سالمند سخته