2777
2789

بهم ريختن چرخه ي طبيعت و تغيير رفتار حيوان و اثر سو در طبيعت و زندگي انسان با حاجت گرفتن خيلي از هم دورن

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جمله خیلی بده حاجت از گربه .حداقل بگید بخاطر ثواب غذا دادن به اون ،مشکلشون برطرف شده .

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
توضیح نداره میگم ابراهیم هادی واسه ت یاسین میخونم واسطه خدا شو فلان کارم جور شه

یعنی مستقیم از خدا بخوایم محل نمیده؟! با پارتی حاجت میده😑

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

عزیزم از قدیم گفتم به سنگ هم اعتقاد داشته باشی حاجت روا میشی بهس گربه و اینا نیست یکی بود می گفت هر ...

واقعا راسته منم  به این اعتقاد دارم 

از یه موضوعی ناراحت بودم میرفتم سر قبر مادر بزرگم و ازش موخواستم که برام دعا کنه 

اون موضوع خیلی راحت برام درست شد

یعنی مستقیم از خدا بخوایم محل نمیده؟! با پارتی حاجت میده😑

شما مستقیم بخواه ما با پارتی میخوایم 

توسل به ائمه و اولیای خدا همیشه بوده و هست تا خدا به احترام اونا نه نگه به خواسته ی آدم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
من تنها کسی که ازش حاجت گرفتم ابراهیم هادیه 6 7 بار نذر یاسین کردم براش همه ش جور شده

واسه هرحاجتی؟؟؟

واسه شفای مریضم میشه؟

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

واسه هرحاجتی؟؟؟واسه شفای مریضم میشه؟

من برای دخترم که بیماری داشت انجام دادم بیماری گوارشی بود یکسال اسیر بودم خوب نمیشد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
من برای دخترم که بیماری داشت انجام دادم بیماری گوارشی بود یکسال اسیر بودم خوب نمیشد

اخه یاسینومیخونم

الان چی شروع کنم به نیت شفا؟

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید