2777
2789
عنوان

اکس رفیقم خاستگارمه چیکار کنم

162 بازدید | 24 پست

ی رفیقی قبلا داشتم سر اینکه کلییییی ب من بدوبیراه و دروغ گفت کات کردیم الان واسم خاستگار اومده فهمیدم اکس همون دخترس.دختره هم هنوز تو کفشه میترسم قبول کنم دختره از آتو داره ی وقت ب خانوادم‌نگه😐

پسره ک باهاش صحبت کردم عالیه نظر شما چیه؟

زیبا همچون ماه🌚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسره و خانواده ات در این مورد صحبت کن و ب خاطر یکی دیگه ب بختت لگد نزن

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍

آخه خیلی پسر خوبیه حیفم میاد از طرفیم دختره از من متنفره مطمعنم کلی اذیتم میکنه

من اصلا کاری به دختره و کارایی که ممکنه بکنه ندارم ولی شک نکن عقد بکنین فکر اینکه با اون دختر چجور ارتباطی داشته و چکار کردن و اینا ولت نمیکنه و روزگارت تلخ میشه...بازم خود دانی

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

مگه کسسخل باشی قبول کنی 

قبلا اکس دوستت بوده حالا تو زنش شی؟شوخی نکن 

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

من اصلا کاری به دختره و کارایی که ممکنه بکنه ندارم ولی شک نکن عقد بکنین فکر اینکه با اون دختر چجور ا ...

آفرین

آسی میگه تعریف کرد برام😂😂😂هنوز مردا رو نمیشناسه با ی تعریف قانع شده

امیدوارم سر عقل بیاد خودشو نندازع تو چاه

دوست منم همین جریان داشت بهش گفتم نکن گفت نههه باهام حرف زده حالا اومده میگه غلط کردم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏